Sju sorters kakor behöver kanske ingen närmare presentation. Med sina 3,8 miljoner sålda exemplar är den Sveriges mest sålda bok och vida känd. När det nu är dags för en ny utgåva har denna älskade klassiker fått en lite modernare kostym: år 2015 vill vi använda smör istället för margarin, mörk choklad istället för blockchoklad. Vi vill göra vaniljkräm från grunden och få mjölmängden angiven även i gram. Vi vill baka långpannekakor och visst vill vi ha recept på kladdkaka?Konditorn och bakboksförfattaren Mia Öhrn har med noggrannhet, varsam hand och stor kompetens tagit hand om redigeringen och lotsat Sju sorters kakor in i vår tid. Klassiska kakor, vackra tårtor och svenskarnas långpannefavoriter 2015 års Sju sorters kakor behåller det bästa och uppdaterar med det nya. Ett unikt stycke bakverkshistoria som aldrig har tappat greppet om sina följare, aktualiseras nu på nytt.
Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker