Sås : 400 recept ur Allt om Mat; Per Ranung; 2015

Sås : 400 recept ur Allt om Mat Upplaga 1

av Per Ranung
Boken Sås är inte en kokbok bland alla andra. Den är ett standardverk i ordets sanna betydelse. Med över 400 recept och en introduktion till såsens grunder innefattar den allt hemmakocken behöver. Och lite till. Från hur man kokar sin egen fond till hur man räddar en bearnaise på väg att gå förlorad.

Däremellan såser av alla slag som passar till all världens mat: franska klassiker som bechamel och bearnaise, nya favoriter som Hogao-sås och violsås. Gamla bekantskaper som ketchup och brunsås möter skummig champagne och krämig gorgonzola. Här finns vinägretter och majonnäser, salsor och röror, gräddsåser, smörsåser, skysåser och dessertsåser. Enkla såser och avancerade, söta och syrliga, heta och kryddiga. Allt i ett kompakt format med recepten i fokus. Med den tydliga kapitelindelningen och bokens vägledande register - såsguiden - hittar du enkelt den perfekta såsen till just din mat. De mest välkända såserna ackompanjeras dessutom av en längre presentation och vackra foton.

Recepten är samlade ur tidskriften Allt om Mat:s rika arkiv. Som vanligt är de provlagade och avsmakade i Allt om Mat:s provkök.
Boken Sås är inte en kokbok bland alla andra. Den är ett standardverk i ordets sanna betydelse. Med över 400 recept och en introduktion till såsens grunder innefattar den allt hemmakocken behöver. Och lite till. Från hur man kokar sin egen fond till hur man räddar en bearnaise på väg att gå förlorad.

Däremellan såser av alla slag som passar till all världens mat: franska klassiker som bechamel och bearnaise, nya favoriter som Hogao-sås och violsås. Gamla bekantskaper som ketchup och brunsås möter skummig champagne och krämig gorgonzola. Här finns vinägretter och majonnäser, salsor och röror, gräddsåser, smörsåser, skysåser och dessertsåser. Enkla såser och avancerade, söta och syrliga, heta och kryddiga. Allt i ett kompakt format med recepten i fokus. Med den tydliga kapitelindelningen och bokens vägledande register - såsguiden - hittar du enkelt den perfekta såsen till just din mat. De mest välkända såserna ackompanjeras dessutom av en längre presentation och vackra foton.

Recepten är samlade ur tidskriften Allt om Mat:s rika arkiv. Som vanligt är de provlagade och avsmakade i Allt om Mat:s provkök.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2015
ISBN: 9789113069081
Förlag: Norstedts
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 352 st
Boken Sås är inte en kokbok bland alla andra. Den är ett standardverk i ordets sanna betydelse. Med över 400 recept och en introduktion till såsens grunder innefattar den allt hemmakocken behöver. Och lite till. Från hur man kokar sin egen fond till hur man räddar en bearnaise på väg att gå förlorad.

Däremellan såser av alla slag som passar till all världens mat: franska klassiker som bechamel och bearnaise, nya favoriter som Hogao-sås och violsås. Gamla bekantskaper som ketchup och brunsås möter skummig champagne och krämig gorgonzola. Här finns vinägretter och majonnäser, salsor och röror, gräddsåser, smörsåser, skysåser och dessertsåser. Enkla såser och avancerade, söta och syrliga, heta och kryddiga. Allt i ett kompakt format med recepten i fokus. Med den tydliga kapitelindelningen och bokens vägledande register - såsguiden - hittar du enkelt den perfekta såsen till just din mat. De mest välkända såserna ackompanjeras dessutom av en längre presentation och vackra foton.

Recepten är samlade ur tidskriften Allt om Mat:s rika arkiv. Som vanligt är de provlagade och avsmakade i Allt om Mat:s provkök.
Boken Sås är inte en kokbok bland alla andra. Den är ett standardverk i ordets sanna betydelse. Med över 400 recept och en introduktion till såsens grunder innefattar den allt hemmakocken behöver. Och lite till. Från hur man kokar sin egen fond till hur man räddar en bearnaise på väg att gå förlorad.

Däremellan såser av alla slag som passar till all världens mat: franska klassiker som bechamel och bearnaise, nya favoriter som Hogao-sås och violsås. Gamla bekantskaper som ketchup och brunsås möter skummig champagne och krämig gorgonzola. Här finns vinägretter och majonnäser, salsor och röror, gräddsåser, smörsåser, skysåser och dessertsåser. Enkla såser och avancerade, söta och syrliga, heta och kryddiga. Allt i ett kompakt format med recepten i fokus. Med den tydliga kapitelindelningen och bokens vägledande register - såsguiden - hittar du enkelt den perfekta såsen till just din mat. De mest välkända såserna ackompanjeras dessutom av en längre presentation och vackra foton.

Recepten är samlade ur tidskriften Allt om Mat:s rika arkiv. Som vanligt är de provlagade och avsmakade i Allt om Mat:s provkök.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)