Ready for takeoff : 50 ställen och recept du inte får missa Upplaga 1
För Sofi Fahrman är resandet både en livsstil och ett äventyr. Och maten är resmålets själ som hon alltid vill ta en stor tugga av. I sin första kokbok Ready for takeoff, har Sofi samlat kittlande smaker, favoriträtter hon aldrig missar, de senaste mattrenderna och de nödvändiga insidetipsen.
I fyra favoritstäder visar hon sina bästa restauranger och hur man sedan kan laga maten hemma i sitt eget kök. I 50 recept får vi smaka på några av de platser Sofi kallar hemma - New York, St Tropez, Verbier, Stockholm och några bonusställen hon gärna besöker. Packa din väska och gör dig redo att följa med på Sofis spännande matresa till alla hennes hotspots, och samla på dig inspiration och recept till ditt eget kök!
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2015
ISBN: 9789113069135
Förlag: Norstedts
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 165 st
För Sofi Fahrman är resandet både en livsstil och ett äventyr. Och maten är resmålets själ som hon alltid vill ta en stor tugga av. I sin första kokbok Ready for takeoff, har Sofi samlat kittlande smaker, favoriträtter hon aldrig missar, de senaste mattrenderna och de nödvändiga insidetipsen.
I fyra favoritstäder visar hon sina bästa restauranger och hur man sedan kan laga maten hemma i sitt eget kök. I 50 recept får vi smaka på några av de platser Sofi kallar hemma - New York, St Tropez, Verbier, Stockholm och några bonusställen hon gärna besöker. Packa din väska och gör dig redo att följa med på Sofis spännande matresa till alla hennes hotspots, och samla på dig inspiration och recept till ditt eget kök!
Varje vecka tillkommer tusentals nya säljare. Bevaka boken så får du meddelande när den finns tillgänglig igen.