Paulúns shoppingguide; Fredrik Paulún; 2006

Paulúns shoppingguide

av Fredrik Paulún
Hur var det nu? Vilket bröd är okej att köpa, och får jag äta färdiglagad mat över huvud taget? I dag avlöser rönen varandra och löpsedlarna basunerar ut det ena livsmedelslarmet efter det andra. Det som anses farligt för hälsan i dag kan skydda dig mot cancer i morgon. Det är lätt att bli förvirrad och fråga sig vad som är okej att äta. Inte blir det lättare när man står i affären och ser överflödet där. Valet mellan till synes likvärdiga produkter är svårt och livsmedelsinköpen blir ännu ett stressmoment i vardagen.    I Paulúns shoppingguide får den villrådige konsumenten de råd han behöver. Näringsfysiolog Fredrik Paulún guidar läsaren på ett lättsamt och lättförståeligt sätt genom livsmedelsbutiken, från frukt- och grönsaksdisken till frysdisken med färdigmat. De flesta av de livsmedel du möter i butiken betygsätts och Fredrik förklarar varför en viss vara är att föredra framför en annan. I början av boken ger Fredrik den grundläggande kunskap du behöver för att göra de rätta valen i butiken, som information om hur du handlar kvalitetsmat till ett lågt pris, vad det egentligen står på innehållsförteckningen och hur du undviker socker-, fett- och saltfällorna. Samt givetvis en lättläst näringslära.     En bok som du kan ta med dig när du handlar eller bara ha hemma för att lära dig mer om de livsmedel du ska välja mellan i butikerna.
Hur var det nu? Vilket bröd är okej att köpa, och får jag äta färdiglagad mat över huvud taget? I dag avlöser rönen varandra och löpsedlarna basunerar ut det ena livsmedelslarmet efter det andra. Det som anses farligt för hälsan i dag kan skydda dig mot cancer i morgon. Det är lätt att bli förvirrad och fråga sig vad som är okej att äta. Inte blir det lättare när man står i affären och ser överflödet där. Valet mellan till synes likvärdiga produkter är svårt och livsmedelsinköpen blir ännu ett stressmoment i vardagen.    I Paulúns shoppingguide får den villrådige konsumenten de råd han behöver. Näringsfysiolog Fredrik Paulún guidar läsaren på ett lättsamt och lättförståeligt sätt genom livsmedelsbutiken, från frukt- och grönsaksdisken till frysdisken med färdigmat. De flesta av de livsmedel du möter i butiken betygsätts och Fredrik förklarar varför en viss vara är att föredra framför en annan. I början av boken ger Fredrik den grundläggande kunskap du behöver för att göra de rätta valen i butiken, som information om hur du handlar kvalitetsmat till ett lågt pris, vad det egentligen står på innehållsförteckningen och hur du undviker socker-, fett- och saltfällorna. Samt givetvis en lättläst näringslära.     En bok som du kan ta med dig när du handlar eller bara ha hemma för att lära dig mer om de livsmedel du ska välja mellan i butikerna.
Utgiven: 2006
ISBN: 9789185225538
Förlag: Fitnessförlaget
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 120 st
Hur var det nu? Vilket bröd är okej att köpa, och får jag äta färdiglagad mat över huvud taget? I dag avlöser rönen varandra och löpsedlarna basunerar ut det ena livsmedelslarmet efter det andra. Det som anses farligt för hälsan i dag kan skydda dig mot cancer i morgon. Det är lätt att bli förvirrad och fråga sig vad som är okej att äta. Inte blir det lättare när man står i affären och ser överflödet där. Valet mellan till synes likvärdiga produkter är svårt och livsmedelsinköpen blir ännu ett stressmoment i vardagen.    I Paulúns shoppingguide får den villrådige konsumenten de råd han behöver. Näringsfysiolog Fredrik Paulún guidar läsaren på ett lättsamt och lättförståeligt sätt genom livsmedelsbutiken, från frukt- och grönsaksdisken till frysdisken med färdigmat. De flesta av de livsmedel du möter i butiken betygsätts och Fredrik förklarar varför en viss vara är att föredra framför en annan. I början av boken ger Fredrik den grundläggande kunskap du behöver för att göra de rätta valen i butiken, som information om hur du handlar kvalitetsmat till ett lågt pris, vad det egentligen står på innehållsförteckningen och hur du undviker socker-, fett- och saltfällorna. Samt givetvis en lättläst näringslära.     En bok som du kan ta med dig när du handlar eller bara ha hemma för att lära dig mer om de livsmedel du ska välja mellan i butikerna.
Hur var det nu? Vilket bröd är okej att köpa, och får jag äta färdiglagad mat över huvud taget? I dag avlöser rönen varandra och löpsedlarna basunerar ut det ena livsmedelslarmet efter det andra. Det som anses farligt för hälsan i dag kan skydda dig mot cancer i morgon. Det är lätt att bli förvirrad och fråga sig vad som är okej att äta. Inte blir det lättare när man står i affären och ser överflödet där. Valet mellan till synes likvärdiga produkter är svårt och livsmedelsinköpen blir ännu ett stressmoment i vardagen.    I Paulúns shoppingguide får den villrådige konsumenten de råd han behöver. Näringsfysiolog Fredrik Paulún guidar läsaren på ett lättsamt och lättförståeligt sätt genom livsmedelsbutiken, från frukt- och grönsaksdisken till frysdisken med färdigmat. De flesta av de livsmedel du möter i butiken betygsätts och Fredrik förklarar varför en viss vara är att föredra framför en annan. I början av boken ger Fredrik den grundläggande kunskap du behöver för att göra de rätta valen i butiken, som information om hur du handlar kvalitetsmat till ett lågt pris, vad det egentligen står på innehållsförteckningen och hur du undviker socker-, fett- och saltfällorna. Samt givetvis en lättläst näringslära.     En bok som du kan ta med dig när du handlar eller bara ha hemma för att lära dig mer om de livsmedel du ska välja mellan i butikerna.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)