Pastarätter och pastasåser; Stina Algotson; 1998
Pastarätter och pastasåser; Stina Algotson; 1998

Pastarätter och pastasåser Upplaga 1

av Stina Algotson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 1998
  • ISBN: 9789127350823
  • Sidor: 71 st
  • Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

I drygt hundra recept presenteras här de bästa och mest användbara pastaidéerna, både det lite extra goda och den räddande vardagsrätten när plånboken är tom. Varför inte duka fram en bit av Italien? Pastan passar för de flesta tillfällen och uppskattas av alla åldrar. Bjudpasta som inte är krånglig och ungdomarnas favoritpasta t ex. Den här boken beskriver också vilka pastasorter som passar till vad– för det är skillnad på skruvar och fjärilar! Den ger tips för olika tillfällen och sammanhang: sommarfräscht under lata dagar, det extra goda för fredagskvällen eller tillsammans med vännerna, något värmande för vintersportande ungdomar, bästa vardagspastan och livlinan när månaden är slut och mycket mera. Stina Algotson älskar pasta i olika former, och här tar hon ut svängarna. Hon visar också att det är lätt att åstadkomma något gott även om man är lite ovan. Särskilt intressant för allmänt matintresserade, ungdomar som vill börja laga mat själva. Stina Algotson är matskribent och nu även hushållskonsulent vid Hushållningssällskapet i Jönköpings län. Hon har skrivit flera matböcker, t ex Mat för hela året och The Best of Swedish Cooking.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Pastarätter och pastasåser (1998)

I augusti 1998 släpptes boken Pastarätter och pastasåser skriven av Stina Algotson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 71 sidor. Förlaget bakom boken är Natur & Kultur Allmänlitteratur som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Pastarätter och pastasåser på Studentapan och spara pengar.

Referera till Pastarätter och pastasåser (Upplaga 1)

Harvard

Algotson, S. (1998). Pastarätter och pastasåser. 1:a uppl. Natur & Kultur Allmänlitteratur.

Oxford

Algotson, Stina, Pastarätter och pastasåser, 1 uppl. (Natur & Kultur Allmänlitteratur, 1998).

APA

Algotson, S. (1998). Pastarätter och pastasåser (1:a uppl.). Natur & Kultur Allmänlitteratur.

Vancouver

Algotson S. Pastarätter och pastasåser. 1:a uppl. Natur & Kultur Allmänlitteratur; 1998.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.