Östersjömat : Traditioner, recept och matkultur; Mats Hellström; 2005

Östersjömat : Traditioner, recept och matkultur Upplaga 1

av Mats Hellström
En bok om mat och mattraditioner kring Östersjön. Om det tyska kökets roll och om skärgårdens specialiteter, om traditionens och sedernas inflytande. Största delen av boken ägnas åt de olika ländernas rätter och recept.
En bok om mat och mattraditioner kring Östersjön. Om det tyska kökets roll och om skärgårdens specialiteter, om traditionens och sedernas inflytande. Största delen av boken ägnas åt de olika ländernas rätter och recept.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2005
ISBN: 9789172036970
Förlag: Carlsson
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 182 st
En bok om mat och mattraditioner kring Östersjön. Om det tyska kökets roll och om skärgårdens specialiteter, om traditionens och sedernas inflytande. Största delen av boken ägnas åt de olika ländernas rätter och recept.
En bok om mat och mattraditioner kring Östersjön. Om det tyska kökets roll och om skärgårdens specialiteter, om traditionens och sedernas inflytande. Största delen av boken ägnas åt de olika ländernas rätter och recept.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)