Offentlig kontroll enligt livsmedelslagen; Tomas Isenstam; 2012

Offentlig kontroll enligt livsmedelslagen Upplaga 2

av Tomas Isenstam
Yrkesmässig hantering av livsmedel är sedan flera år föremål för en omfattande offentligrättslig reglering. I denna bok ges en överblick av livsmedelslagstiftningens uppbyggnad och innehåll. En beskrivning ges av innehållet i centrala EU-förordningar och av huvuddragen i den nationellt beslutade livsmedelslagstiftningen. Huvudfokus i boken ligger på kontrollmyndigheternas verksamhet. Bland annat beskrivs hur myndigheterna bör arbeta med olika typer av sanktionsbeslut, såsom förbud och förelägganden, för att vinna framgång.
Liksom den första upplagan av boken vänder sig denna till universitets- och högskoleutbildningar som på olika sätt omfattar regelverket kring hantering av livsmedel och kontroll av sådan verksamhet. Dessutom kan boken med fördel användas av verksamma inom den offentliga livsmedelskontrollen och av andra som vill få en överblick över livsmedelslagstiftningens innehåll och struktur.
Andra upplagan
Yrkesmässig hantering av livsmedel är sedan flera år föremål för en omfattande offentligrättslig reglering. I denna bok ges en överblick av livsmedelslagstiftningens uppbyggnad och innehåll. En beskrivning ges av innehållet i centrala EU-förordningar och av huvuddragen i den nationellt beslutade livsmedelslagstiftningen. Huvudfokus i boken ligger på kontrollmyndigheternas verksamhet. Bland annat beskrivs hur myndigheterna bör arbeta med olika typer av sanktionsbeslut, såsom förbud och förelägganden, för att vinna framgång.
Liksom den första upplagan av boken vänder sig denna till universitets- och högskoleutbildningar som på olika sätt omfattar regelverket kring hantering av livsmedel och kontroll av sådan verksamhet. Dessutom kan boken med fördel användas av verksamma inom den offentliga livsmedelskontrollen och av andra som vill få en överblick över livsmedelslagstiftningens innehåll och struktur.
Andra upplagan
Upplaga: 2a upplagan
Utgiven: 2012
ISBN: 9789144083780
Förlag: Studentlitteratur AB
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 122 st
Yrkesmässig hantering av livsmedel är sedan flera år föremål för en omfattande offentligrättslig reglering. I denna bok ges en överblick av livsmedelslagstiftningens uppbyggnad och innehåll. En beskrivning ges av innehållet i centrala EU-förordningar och av huvuddragen i den nationellt beslutade livsmedelslagstiftningen. Huvudfokus i boken ligger på kontrollmyndigheternas verksamhet. Bland annat beskrivs hur myndigheterna bör arbeta med olika typer av sanktionsbeslut, såsom förbud och förelägganden, för att vinna framgång.
Liksom den första upplagan av boken vänder sig denna till universitets- och högskoleutbildningar som på olika sätt omfattar regelverket kring hantering av livsmedel och kontroll av sådan verksamhet. Dessutom kan boken med fördel användas av verksamma inom den offentliga livsmedelskontrollen och av andra som vill få en överblick över livsmedelslagstiftningens innehåll och struktur.
Andra upplagan
Yrkesmässig hantering av livsmedel är sedan flera år föremål för en omfattande offentligrättslig reglering. I denna bok ges en överblick av livsmedelslagstiftningens uppbyggnad och innehåll. En beskrivning ges av innehållet i centrala EU-förordningar och av huvuddragen i den nationellt beslutade livsmedelslagstiftningen. Huvudfokus i boken ligger på kontrollmyndigheternas verksamhet. Bland annat beskrivs hur myndigheterna bör arbeta med olika typer av sanktionsbeslut, såsom förbud och förelägganden, för att vinna framgång.
Liksom den första upplagan av boken vänder sig denna till universitets- och högskoleutbildningar som på olika sätt omfattar regelverket kring hantering av livsmedel och kontroll av sådan verksamhet. Dessutom kan boken med fördel användas av verksamma inom den offentliga livsmedelskontrollen och av andra som vill få en överblick över livsmedelslagstiftningens innehåll och struktur.
Andra upplagan
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)