Mord på menyn; Jan Mårtenson; 2005

Mord på menyn

av Jan Mårtenson
För tio år sedan utkom, till alla Homan-fans glädje, Mat och mord. En kokbok som samlade alla de mördande goda recept som åtföljt Jan Mårtensons Homandeckare. Efter ett decennium har det tillkommit ett antal storsäljande deckare, och med dem nya recept. Därför kommer nu en ny omarbetad version där de tio senaste böckernas recept finns med, liksom spännande anekdoter från Johan Kristian Homans värld.

Recepten är lätta att laga, till och med Johan Kristian lyckas, och råvarorna ligger inom ramen för hans hushållsbudget. Catharina Mårtenson, med erfarenhet från restaurangvärlden i Frankrike, Schweiz och Grythyttan, har bidragit med sina kunskaper.
För tio år sedan utkom, till alla Homan-fans glädje, Mat och mord. En kokbok som samlade alla de mördande goda recept som åtföljt Jan Mårtensons Homandeckare. Efter ett decennium har det tillkommit ett antal storsäljande deckare, och med dem nya recept. Därför kommer nu en ny omarbetad version där de tio senaste böckernas recept finns med, liksom spännande anekdoter från Johan Kristian Homans värld.

Recepten är lätta att laga, till och med Johan Kristian lyckas, och råvarorna ligger inom ramen för hans hushållsbudget. Catharina Mårtenson, med erfarenhet från restaurangvärlden i Frankrike, Schweiz och Grythyttan, har bidragit med sina kunskaper.
Utgiven: 2005
ISBN: 9789146213079
Förlag: Wahlström & Widstrand
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 317 st
För tio år sedan utkom, till alla Homan-fans glädje, Mat och mord. En kokbok som samlade alla de mördande goda recept som åtföljt Jan Mårtensons Homandeckare. Efter ett decennium har det tillkommit ett antal storsäljande deckare, och med dem nya recept. Därför kommer nu en ny omarbetad version där de tio senaste böckernas recept finns med, liksom spännande anekdoter från Johan Kristian Homans värld.

Recepten är lätta att laga, till och med Johan Kristian lyckas, och råvarorna ligger inom ramen för hans hushållsbudget. Catharina Mårtenson, med erfarenhet från restaurangvärlden i Frankrike, Schweiz och Grythyttan, har bidragit med sina kunskaper.
För tio år sedan utkom, till alla Homan-fans glädje, Mat och mord. En kokbok som samlade alla de mördande goda recept som åtföljt Jan Mårtensons Homandeckare. Efter ett decennium har det tillkommit ett antal storsäljande deckare, och med dem nya recept. Därför kommer nu en ny omarbetad version där de tio senaste böckernas recept finns med, liksom spännande anekdoter från Johan Kristian Homans värld.

Recepten är lätta att laga, till och med Johan Kristian lyckas, och råvarorna ligger inom ramen för hans hushållsbudget. Catharina Mårtenson, med erfarenhet från restaurangvärlden i Frankrike, Schweiz och Grythyttan, har bidragit med sina kunskaper.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)