Mitt medelhavskök : till bords med en italienare och två professorer; Fernando di Luca, Mattias Jersild; 2015
Mitt medelhavskök : till bords med en italienare och två professorer; Fernando di Luca, Mattias Jersild; 2015

Mitt medelhavskök : till bords med en italienare och två professorer Upplaga 1

av Fernando di Luca, Mattias Jersild

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2015
  • ISBN: 9789187785498
  • Sidor: 189 st
  • Förlag: Massolit Förlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Fernando di Luca bjuder in två professorer vid Karolinska Institutet, Mai-Lis Hellénius och Paolo Parini, för att samtala om varför den goda medelhavsmaten är så bra för oss. Här pratas det fritt om matminnen, livsnjutning, hälsa, kemi och statistik. Bland annat får vi lära oss om de hälsobringande så kallade polyfenolerna som enligt ny forskning kan vara den enskilt viktigaste fördelen med att äta på medelhavsvis. Rundabordssamtalen varvas med Fernandos favoritrecept, såsom grillade grönsaker i vitlöksvinägrett och spaghetti puttanesca. Förutom smaken och hälsan finns en annan stor fördel med medelhavsmaten: den är så enkel att laga!

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Mitt medelhavskök : till bords med en italienare och två professorer (2015)

I januari 2015 släpptes boken Mitt medelhavskök : till bords med en italienare och två professorer skriven av Fernando di Luca, Mattias Jersild. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 189 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Massolit Förlag.

Köp boken Mitt medelhavskök : till bords med en italienare och två professorer på Studentapan och spara pengar.

Referera till Mitt medelhavskök : till bords med en italienare och två professorer (Upplaga 1)

Harvard

Luca, F. di & Jersild, M. (2015). Mitt medelhavskök : till bords med en italienare och två professorer. 1:a uppl. Massolit Förlag.

Oxford

Luca, Fernando di & Jersild, Mattias, Mitt medelhavskök : till bords med en italienare och två professorer, 1 uppl. (Massolit Förlag, 2015).

APA

Luca, F. di, & Jersild, M. (2015). Mitt medelhavskök : till bords med en italienare och två professorer (1:a uppl.). Massolit Förlag.

Vancouver

Luca F di, Jersild M. Mitt medelhavskök : till bords med en italienare och två professorer. 1:a uppl. Massolit Förlag; 2015.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.