Miljö, mat och hälsa : ur ett hållbarhetsperspektiv; Ulla Rosander, Kimmo Rumpunen; 2022
Miljö, mat och hälsa : ur ett hållbarhetsperspektiv; Ulla Rosander, Kimmo Rumpunen; 2022

Miljö, mat och hälsa : ur ett hållbarhetsperspektiv Upplaga 1

av Ulla Rosander, Kimmo Rumpunen

5.0 (1)

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2022
  • ISBN: 9789144159270
  • Sidor: 320 st
  • Förlag: Studentlitteratur AB
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Boken Miljö, mat och hälsa: Ur ett hållbarhetsperspektiv är en introduktion, som på ett tydligt sätt förklarar sammanhang och termer som förekommer inom området livsmedelsproduktion med dess naturförutsättningar och konsumtion. En av de stora utmaningar vi står inför är hur vi ska försörja jordens stora och ökande befolkning med näringsriktig mat och samtidigt behålla biologisk mångfald, utan att bidra till naturkatastrofer. Författaren ger många exempel på kunskaper som är grunden för hållbara val. Till varje kapitel hör fördjupande frågor att fundera över och diskutera. Miljö, mat och hälsa vänder sig till studenter på grund- eller avancerad nivå samt yrkesverksamma inom nutrition, livsmedelsvetenskap, kostvetenskap samt gastronomi. Boken kan också läsas av alla med intresse för miljö, mat och hälsa.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Miljö, mat och hälsa : ur ett hållbarhetsperspektiv (2022)

I juli 2022 släpptes boken Miljö, mat och hälsa : ur ett hållbarhetsperspektiv skriven av Ulla Rosander, Kimmo Rumpunen. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 320 sidor djupgående information om miljövård. Förlaget bakom boken är Studentlitteratur AB som har sitt säte i Lund.

Köp boken Miljö, mat och hälsa : ur ett hållbarhetsperspektiv på Studentapan och spara uppåt 16% jämfört med lägsta nypris hos bokhandeln.

Tillhör kategorierna

Referera till Miljö, mat och hälsa : ur ett hållbarhetsperspektiv (Upplaga 1)

Harvard

Rosander, U. & Rumpunen, K. (2022). Miljö, mat och hälsa : ur ett hållbarhetsperspektiv. 1:a uppl. Studentlitteratur AB.

Oxford

Rosander, Ulla & Rumpunen, Kimmo, Miljö, mat och hälsa : ur ett hållbarhetsperspektiv, 1 uppl. (Studentlitteratur AB, 2022).

APA

Rosander, U., & Rumpunen, K. (2022). Miljö, mat och hälsa : ur ett hållbarhetsperspektiv (1:a uppl.). Studentlitteratur AB.

Vancouver

Rosander U, Rumpunen K. Miljö, mat och hälsa : ur ett hållbarhetsperspektiv. 1:a uppl. Studentlitteratur AB; 2022.

Köp boken

389 kr
461 kr

Skynda dig - Bara 1 säljare kvar!