Laga och ät gott, vardag som fest, snabbt och enkelt! Här finns inspirerande recept för alla dagar! Boken är tematiskt indelad i kötträtter – med allt från lätt biffsallad till härligt mustiga grytor, läckra kycklingrätter, fräscha fiskrecept, många gröna rätter och matiga sallader, smått och gott samt ljuvliga desserter …
Det är en efterlängtad samling av de mest uppskattade och efterfrågade recepten ur Maud Onnermarks populära kokböcker – här finns också många helt nya recept på framtida favoriter. Alla recept bär Mauds signum: de är väl beprövade, okrångliga, enkla att följa, snabba att få till och ljuvligt goda.
Här finns härliga råvaror och spännande smakkombinationer, bara receptnamnen får det att vattnas i munnen: Grillad tonfisk med vattenmelonsallad, Västerbottenspanerad kyckling, Rödbetor med hallonvinägrett och fetaost, Citronkycklingfilé med rucola, Räk- och papayasallad, Köttfärsyakiniku, Tonfisk på sicilianskt vis, Kalvfärsbollar med salvia och citron, Grillad fisk med mango- och avokadokompott ... Och fina tillbehör: Tomat- och paprikasås med mandel, Morotssallad med solrosfrön eller Auberginer med tomatsås och även praktiska picknickrecept som fylld baguette, goda röror, smakrik paj. Avslutningsvis underbara desserter som Persikor i vin, Citrussallad med mandelfras och Glace au four.
Recepten är märkta med en symbol som visar hur snabbt man svänger ihop dem: på 15, 20 eller 30 minuter!
Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker