Livsmedelskunskap; Maj Appelqvist, Margareta Garpendal; 1998
Livsmedelskunskap; Maj Appelqvist, Margareta Garpendal; 1998

Livsmedelskunskap Upplaga 3

av Maj Appelqvist, Margareta Garpendal

  • Upplaga: 3e upplagan
  • Utgiven: 1998
  • ISBN: 9789147048960
  • Sidor: 224 st
  • Förlag: Liber
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Utbudet av livsmedel har ökat betydligt under senare år bland annat genom ökad import, forskning och förädlingsarbete inom olika livsmedelsområden. Läs mer Det krävs därför allt större kunskaper om utbud, användning, förvaring, tillagning och näringsvärde för att kunna servera varierade och goda måltider och på så vis bidra till matglädje och hälsa. Livsmedelskunskap behandlar samtliga grupper inom livsmedelsområdet. Även prefabricerade livsmedel, icke-konventionella livsmedel samt tillsatser och främmande ämnen tas upp. Dessutom ges en kortfattad presentation av den del av livsmedelslagstiftningen som berör restaurang och storhushåll. Boken ger både grundläggande och fördjupade kunskaper inom området och är i första hand avsedd för kursen Livsmedelskunskap på Hotell- och restaurangprogrammet samt Livmedelsprogrammet. Den passar också för andra utbildningar inom restaurang och storhushåll exempelvis komvux. Boken finns inläst hos Inläsningstjänst. Om författarna Maj Appelqvist var hushållslärare och lärare i storhushåll. Margareta Garpendal är lärare i storhushåll/restaurang.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Livsmedelskunskap (1998)

I augusti 1998 släpptes boken Livsmedelskunskap skriven av Maj Appelqvist, Margareta Garpendal. Det är den 3e upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 224 sidor. Förlaget bakom boken är Liber som har sitt säte i Solna.

Köp boken Livsmedelskunskap på Studentapan och spara pengar.

Referera till Livsmedelskunskap (Upplaga 3)

Harvard

Appelqvist, M. & Garpendal, M. (1998). Livsmedelskunskap. 3:e uppl. Liber.

Oxford

Appelqvist, Maj & Garpendal, Margareta, Livsmedelskunskap, 3 uppl. (Liber, 1998).

APA

Appelqvist, M., & Garpendal, M. (1998). Livsmedelskunskap (3:e uppl.). Liber.

Vancouver

Appelqvist M, Garpendal M. Livsmedelskunskap. 3:e uppl. Liber; 1998.

Köp boken

175 kr

Skynda dig - Bara ett fåtal säljare kvar!