Livsmedelskunskap; Maj Appelqvist, Margareta Garpendal; 1998
3 säljare

Livsmedelskunskap Upplaga 3

av Maj Appelqvist, Margareta Garpendal
Utbudet av livsmedel har ökat betydligt under senare år bland annat genom ökad import, forskning och förädlingsarbete inom olika livsmedelsområden.

Läs mer
Det krävs därför allt större kunskaper om utbud, användning, förvaring, tillagning och näringsvärde för att kunna servera varierade och goda måltider och på så vis bidra till matglädje och hälsa.
Livsmedelskunskap behandlar samtliga grupper inom livsmedelsområdet. Även prefabricerade livsmedel, icke-konventionella livsmedel samt tillsatser och främmande ämnen tas upp. Dessutom ges en kortfattad presentation av den del av livsmedelslagstiftningen som berör restaurang och storhushåll.
Boken ger både grundläggande och fördjupade kunskaper inom området och är i första hand avsedd för kursen Livsmedelskunskap på Hotell- och restaurangprogrammet samt Livmedelsprogrammet. Den passar också för andra utbildningar inom restaurang och storhushåll exempelvis komvux.
Boken finns inläst hos Inläsningstjänst.

Om författarna
Maj Appelqvist var hushållslärare och lärare i storhushåll. Margareta Garpendal är lärare i storhushåll/restaurang.
Utbudet av livsmedel har ökat betydligt under senare år bland annat genom ökad import, forskning och förädlingsarbete inom olika livsmedelsområden.

Läs mer
Det krävs därför allt större kunskaper om utbud, användning, förvaring, tillagning och näringsvärde för att kunna servera varierade och goda måltider och på så vis bidra till matglädje och hälsa.
Livsmedelskunskap behandlar samtliga grupper inom livsmedelsområdet. Även prefabricerade livsmedel, icke-konventionella livsmedel samt tillsatser och främmande ämnen tas upp. Dessutom ges en kortfattad presentation av den del av livsmedelslagstiftningen som berör restaurang och storhushåll.
Boken ger både grundläggande och fördjupade kunskaper inom området och är i första hand avsedd för kursen Livsmedelskunskap på Hotell- och restaurangprogrammet samt Livmedelsprogrammet. Den passar också för andra utbildningar inom restaurang och storhushåll exempelvis komvux.
Boken finns inläst hos Inläsningstjänst.

Om författarna
Maj Appelqvist var hushållslärare och lärare i storhushåll. Margareta Garpendal är lärare i storhushåll/restaurang.
Upplaga: 3e upplagan
Utgiven: 1998
ISBN: 9789147048960
Förlag: Liber
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 224 st
Utbudet av livsmedel har ökat betydligt under senare år bland annat genom ökad import, forskning och förädlingsarbete inom olika livsmedelsområden.

Läs mer
Det krävs därför allt större kunskaper om utbud, användning, förvaring, tillagning och näringsvärde för att kunna servera varierade och goda måltider och på så vis bidra till matglädje och hälsa.
Livsmedelskunskap behandlar samtliga grupper inom livsmedelsområdet. Även prefabricerade livsmedel, icke-konventionella livsmedel samt tillsatser och främmande ämnen tas upp. Dessutom ges en kortfattad presentation av den del av livsmedelslagstiftningen som berör restaurang och storhushåll.
Boken ger både grundläggande och fördjupade kunskaper inom området och är i första hand avsedd för kursen Livsmedelskunskap på Hotell- och restaurangprogrammet samt Livmedelsprogrammet. Den passar också för andra utbildningar inom restaurang och storhushåll exempelvis komvux.
Boken finns inläst hos Inläsningstjänst.

Om författarna
Maj Appelqvist var hushållslärare och lärare i storhushåll. Margareta Garpendal är lärare i storhushåll/restaurang.
Utbudet av livsmedel har ökat betydligt under senare år bland annat genom ökad import, forskning och förädlingsarbete inom olika livsmedelsområden.

Läs mer
Det krävs därför allt större kunskaper om utbud, användning, förvaring, tillagning och näringsvärde för att kunna servera varierade och goda måltider och på så vis bidra till matglädje och hälsa.
Livsmedelskunskap behandlar samtliga grupper inom livsmedelsområdet. Även prefabricerade livsmedel, icke-konventionella livsmedel samt tillsatser och främmande ämnen tas upp. Dessutom ges en kortfattad presentation av den del av livsmedelslagstiftningen som berör restaurang och storhushåll.
Boken ger både grundläggande och fördjupade kunskaper inom området och är i första hand avsedd för kursen Livsmedelskunskap på Hotell- och restaurangprogrammet samt Livmedelsprogrammet. Den passar också för andra utbildningar inom restaurang och storhushåll exempelvis komvux.
Boken finns inläst hos Inläsningstjänst.

Om författarna
Maj Appelqvist var hushållslärare och lärare i storhushåll. Margareta Garpendal är lärare i storhushåll/restaurang.
Begagnad bok
175 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.
175 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar