Le bakbok : matbröd & söta bröd av den franske bagaren; Sébastien Boudet; 2016
Le bakbok : matbröd & söta bröd av den franske bagaren; Sébastien Boudet; 2016

Le bakbok : matbröd & söta bröd av den franske bagaren

av Sébastien Boudet

  • Utgiven: 2016
  • ISBN: 9789174246223
  • Sidor: 205 st
  • Förlag: Bonnier Fakta
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Hemma hos familjen Boudet är köket hemmets hjärta och här går ugnen alltid varm. Oavsett om det är fjäderlätta petites choux, en saftig tigerkaka eller ett smakrikt surdegsbröd som är på gräddning är det alltid bakat med en rejäl portion kärlek. I Le Bakbok hittar såväl nybörjaren som den erfarna hemmabagaren recept att växa och utvecklas med. Recepten är indelade i tre olika nivåer efter svårighetsgrad och spänner över allt från enkla men delikata chokladbollar till mer avancerade bakverk som Sébastiens paradnummer macarongen. Men för Sébastien är råvarorna minst lika viktiga som recepten och boken är även en källa till kunskap om dessa. Läs om kakaoträdet, saffransblomman och vaniljorkidén eller fördjupa dig i bakkemins fem element: luft, värme, kyla, friktion och vatten. Texterna och recepten ackompanjeras av såväl fotografier som sinnrika teckningar av illustratören Robin Enström. Sébastien Boudets debutbok Den franske bagaren utsågs vid Gourmand World Cookbook Awards till världens bästa kokbok i kategorin ”Det franska köket”. Hans uppföljare, Le Bakbok, är en efterlängtad bok som vänder sig till alla – oavsett ålder och erfarenhet.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Le bakbok : matbröd & söta bröd av den franske bagaren (2016)

I september 2016 släpptes boken Le bakbok : matbröd & söta bröd av den franske bagaren skriven av Sébastien Boudet. Den är skriven på svenska och består av 205 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Bonnier Fakta.

Köp boken Le bakbok : matbröd & söta bröd av den franske bagaren på Studentapan och spara pengar.

Referera till Le bakbok : matbröd & söta bröd av den franske bagaren

Harvard

Boudet, S. (2016). Le bakbok : matbröd & söta bröd av den franske bagaren. Bonnier Fakta.

Oxford

Boudet, Sébastien, Le bakbok : matbröd & söta bröd av den franske bagaren (Bonnier Fakta, 2016).

APA

Boudet, S. (2016). Le bakbok : matbröd & söta bröd av den franske bagaren. Bonnier Fakta.

Vancouver

Boudet S. Le bakbok : matbröd & söta bröd av den franske bagaren. Bonnier Fakta; 2016.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.