Kött : välja hantera tillaga; Håkan Fällman; 2009
Kött : välja hantera tillaga; Håkan Fällman; 2009

Kött : välja hantera tillagaUpplaga 1

av Håkan Fällman

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2009
  • ISBN: 9789127117877
  • Sidor: 287 st
  • Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Vår längtan efter riktigt bra råvaror blir allt starkare. Samtidigt vill vi laga god mat till ett vettigt pris. I Kött – välja, hantera, tillaga lär styckmästare Håkan Fällman oss att skilja bra kött från dåligt. Han ger tips om prisvärda styckningsdetaljer och vilken detalj som passar till vilken maträtt. Här får vi också veta hur uppfödning, foder, slakt, mörning och kön påverkar köttets kvalitet, vilken färg köttet ska ha för att smaka bra och hur man ser att köttet är mört. Dessutom får vi reda på hur vi förvarar, steker, rimmar och grillar vårt kött på bästa sätt. Kött är en omfattande, faktaspäckad bok med massor av recept från några av landets skickligaste kockar! Här finns även styckningsscheman, köpguide, hanteringstips, tillagningstips samt allmän köttkunskap om nöt, kalv, fläsk, lamm, vilt och fågel. Håkan Fällman har arbetat med kött i stort sett hela sitt liv. Som pojke jobbade han extra hos sin pappa som hade ett företag som levererade kött till restauranger, idag är han själv kunglig hovleverantör och förser många av stjärnkrogarna med prima råvara. Håkan Fällman är även uppskattad föredragshållare för såväl kockelever som yrkesmänniskor i branschen.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Kött : välja hantera tillaga (2009)

I oktober 2009 släpptes boken Kött : välja hantera tillaga skriven av Håkan Fällman. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 287 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Natur & Kultur Allmänlitteratur som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Kött : välja hantera tillaga på Studentapan och spara uppåt 30% jämfört med lägsta nypris hos bokhandeln.

Referera till Kött : välja hantera tillaga (Upplaga 1)

Harvard

Fällman, H. (2009). Kött : välja hantera tillaga. 1:a uppl. Natur & Kultur Allmänlitteratur.

Oxford

Fällman, Håkan, Kött : välja hantera tillaga, 1 uppl. (Natur & Kultur Allmänlitteratur, 2009).

APA

Fällman, H. (2009). Kött : välja hantera tillaga (1:a uppl.). Natur & Kultur Allmänlitteratur.

Vancouver

Fällman H. Kött : välja hantera tillaga. 1:a uppl. Natur & Kultur Allmänlitteratur; 2009.