Kost, måltid och munhälsa; Kerstin Skagert, Annika Löf, Ingela Sellin Marklund; 2015
5+ säljare

Kost, måltid och munhälsa Upplaga 1

av Kerstin Skagert, Annika Löf, Ingela Sellin Marklund
Kost, måltid och munhälsa ger eleven fördjupade kunskaper och bygger vidare på Vård- och omsorgsprogrammets grundläggande kurser. Vård- och omsorgspersonal möter ofta människor som har problem med ät- och sväljsvårigheter, nedsatt munhälsa eller ett försämrat näringstillstånd. Goda teoretiska kunskaper och praktisk erfarenhet hos vård- och omsorgspersonalen är en förutsättning för att patienter eller brukare ska uppnå en god hälsa, ett gott näringstillstånd och en god livskvalitet. Författarna har valt att belysa etiska, kulturella och sociala aspekter på måltider och ätande. Dessa aspekter tillsammans med måltidsmiljön är av lika stor betydelse som den mat som serveras. Boken har faktagranskats av tandhygienist, logoped, dietist, arbetsterapeut och tandläkare.
Kost, måltid och munhälsa ger eleven fördjupade kunskaper och bygger vidare på Vård- och omsorgsprogrammets grundläggande kurser. Vård- och omsorgspersonal möter ofta människor som har problem med ät- och sväljsvårigheter, nedsatt munhälsa eller ett försämrat näringstillstånd. Goda teoretiska kunskaper och praktisk erfarenhet hos vård- och omsorgspersonalen är en förutsättning för att patienter eller brukare ska uppnå en god hälsa, ett gott näringstillstånd och en god livskvalitet. Författarna har valt att belysa etiska, kulturella och sociala aspekter på måltider och ätande. Dessa aspekter tillsammans med måltidsmiljön är av lika stor betydelse som den mat som serveras. Boken har faktagranskats av tandhygienist, logoped, dietist, arbetsterapeut och tandläkare.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2015
ISBN: 9789152324325
Förlag: Sanoma Utbildning
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 216 st
Kost, måltid och munhälsa ger eleven fördjupade kunskaper och bygger vidare på Vård- och omsorgsprogrammets grundläggande kurser. Vård- och omsorgspersonal möter ofta människor som har problem med ät- och sväljsvårigheter, nedsatt munhälsa eller ett försämrat näringstillstånd. Goda teoretiska kunskaper och praktisk erfarenhet hos vård- och omsorgspersonalen är en förutsättning för att patienter eller brukare ska uppnå en god hälsa, ett gott näringstillstånd och en god livskvalitet. Författarna har valt att belysa etiska, kulturella och sociala aspekter på måltider och ätande. Dessa aspekter tillsammans med måltidsmiljön är av lika stor betydelse som den mat som serveras. Boken har faktagranskats av tandhygienist, logoped, dietist, arbetsterapeut och tandläkare.
Kost, måltid och munhälsa ger eleven fördjupade kunskaper och bygger vidare på Vård- och omsorgsprogrammets grundläggande kurser. Vård- och omsorgspersonal möter ofta människor som har problem med ät- och sväljsvårigheter, nedsatt munhälsa eller ett försämrat näringstillstånd. Goda teoretiska kunskaper och praktisk erfarenhet hos vård- och omsorgspersonalen är en förutsättning för att patienter eller brukare ska uppnå en god hälsa, ett gott näringstillstånd och en god livskvalitet. Författarna har valt att belysa etiska, kulturella och sociala aspekter på måltider och ätande. Dessa aspekter tillsammans med måltidsmiljön är av lika stor betydelse som den mat som serveras. Boken har faktagranskats av tandhygienist, logoped, dietist, arbetsterapeut och tandläkare.
Begagnad bok
285 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.
285 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar