Köksfranska Upplaga 1
"Köksfranska" täcker den väsentliga gastronomiska vokabulären och är en oumbärlig guide till den franska matvärlden. Bland de cirka 2 000 uppslagsorden och uttrycken förekommer allt från maträtter och matlagningstermer till förklaringar av ordens ursprung. Det behändiga formatet gör den till en utmärkt uppslagsbok för såväl det egna köket som för kulinariska resor.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2004
ISBN: 9789175041704
Förlag: Dialogos Förlag
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 184 st
"Köksfranska" täcker den väsentliga gastronomiska vokabulären och är en oumbärlig guide till den franska matvärlden. Bland de cirka 2 000 uppslagsorden och uttrycken förekommer allt från maträtter och matlagningstermer till förklaringar av ordens ursprung. Det behändiga formatet gör den till en utmärkt uppslagsbok för såväl det egna köket som för kulinariska resor.
Varje vecka tillkommer tusentals nya säljare. Bevaka boken så får du meddelande när den finns tillgänglig igen.