Kokbok för allergiker; Tanya Wright; 2003

Kokbok för allergiker Upplaga 1

av Tanya Wright
Varför äta trist och smaklös mat om man inte behöver? Här får den som är överkänslig eller allergisk hjälp att laga läcker, näringsrik och varierad mat utan födoämnen som måste undvikas. Och recept på soppor och sallader, frukostar och huvudmål, vegetarisk mat, bröd och desserter. Mat till barn och tips på vad man kan bjuda på till barnkalaset finns också med. Alla recept är näringsberäknade så att man lättare kan planera en välbalanserad diet.

Utöver 60 recept på välsmakande mat alla kodade så att man lätt hittar sin egen allergi innehåller boken fakta som hjälper en att steg för steg ta reda på vad man är allergisk mot och hur man kan förändra sina kostvanor. Boken ger också tips om hur man ska undvika de dolda farorna i maten och var man kan hitta alternativ.

I första hand behandlas allergier mot mjölk/laktos, ägg, vete och gluten, nötter, men även fisk-, skaldjurs- och sojaallergier tas upp.

Översättning Ulla Danielsson
Varför äta trist och smaklös mat om man inte behöver? Här får den som är överkänslig eller allergisk hjälp att laga läcker, näringsrik och varierad mat utan födoämnen som måste undvikas. Och recept på soppor och sallader, frukostar och huvudmål, vegetarisk mat, bröd och desserter. Mat till barn och tips på vad man kan bjuda på till barnkalaset finns också med. Alla recept är näringsberäknade så att man lättare kan planera en välbalanserad diet.

Utöver 60 recept på välsmakande mat alla kodade så att man lätt hittar sin egen allergi innehåller boken fakta som hjälper en att steg för steg ta reda på vad man är allergisk mot och hur man kan förändra sina kostvanor. Boken ger också tips om hur man ska undvika de dolda farorna i maten och var man kan hitta alternativ.

I första hand behandlas allergier mot mjölk/laktos, ägg, vete och gluten, nötter, men även fisk-, skaldjurs- och sojaallergier tas upp.

Översättning Ulla Danielsson
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2003
ISBN: 9789127354906
Förlag: Natur & Kultur Allmänlitt.
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 128 st
Varför äta trist och smaklös mat om man inte behöver? Här får den som är överkänslig eller allergisk hjälp att laga läcker, näringsrik och varierad mat utan födoämnen som måste undvikas. Och recept på soppor och sallader, frukostar och huvudmål, vegetarisk mat, bröd och desserter. Mat till barn och tips på vad man kan bjuda på till barnkalaset finns också med. Alla recept är näringsberäknade så att man lättare kan planera en välbalanserad diet.

Utöver 60 recept på välsmakande mat alla kodade så att man lätt hittar sin egen allergi innehåller boken fakta som hjälper en att steg för steg ta reda på vad man är allergisk mot och hur man kan förändra sina kostvanor. Boken ger också tips om hur man ska undvika de dolda farorna i maten och var man kan hitta alternativ.

I första hand behandlas allergier mot mjölk/laktos, ägg, vete och gluten, nötter, men även fisk-, skaldjurs- och sojaallergier tas upp.

Översättning Ulla Danielsson
Varför äta trist och smaklös mat om man inte behöver? Här får den som är överkänslig eller allergisk hjälp att laga läcker, näringsrik och varierad mat utan födoämnen som måste undvikas. Och recept på soppor och sallader, frukostar och huvudmål, vegetarisk mat, bröd och desserter. Mat till barn och tips på vad man kan bjuda på till barnkalaset finns också med. Alla recept är näringsberäknade så att man lättare kan planera en välbalanserad diet.

Utöver 60 recept på välsmakande mat alla kodade så att man lätt hittar sin egen allergi innehåller boken fakta som hjälper en att steg för steg ta reda på vad man är allergisk mot och hur man kan förändra sina kostvanor. Boken ger också tips om hur man ska undvika de dolda farorna i maten och var man kan hitta alternativ.

I första hand behandlas allergier mot mjölk/laktos, ägg, vete och gluten, nötter, men även fisk-, skaldjurs- och sojaallergier tas upp.

Översättning Ulla Danielsson
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)