Kärlek, mat & missöden; Anthony Capella; 2005

Kärlek, mat & missöden

av Anthony Capella
"Hon hade aldrig förut ätit sådan mat. Nej: hon hade aldrig ätit förut."

Den charmige romaren Tomasso förför den vackra amerikanska Laura med de mest utsökta måltider. Men vad läsaren vet men inte Laura är att Tomasso är kypare, inte kock. Den som i hemlighet lagar maten är hans bäste vän Bruno, den försynte med den stora näsan, en poets själ och en glödande passion för Laura. En varm och rolig berättelse om kärlek, Rom, sex och mat - en gastronomisk komedi som får det att vattnas i munnen på läsaren

Anthony Capella är en matentusiast som fann mycket nöje i att utforska det italienska köket inför denna bok. Han har hustru och tre barn och är bosatt i London och Oxford men reser varje år runt i Italien. Detta är hans första roman.
"Hon hade aldrig förut ätit sådan mat. Nej: hon hade aldrig ätit förut."

Den charmige romaren Tomasso förför den vackra amerikanska Laura med de mest utsökta måltider. Men vad läsaren vet men inte Laura är att Tomasso är kypare, inte kock. Den som i hemlighet lagar maten är hans bäste vän Bruno, den försynte med den stora näsan, en poets själ och en glödande passion för Laura. En varm och rolig berättelse om kärlek, Rom, sex och mat - en gastronomisk komedi som får det att vattnas i munnen på läsaren

Anthony Capella är en matentusiast som fann mycket nöje i att utforska det italienska köket inför denna bok. Han har hustru och tre barn och är bosatt i London och Oxford men reser varje år runt i Italien. Detta är hans första roman.
Utgiven: 2005
ISBN: 9789146203063
Förlag: Wahlström & Widstrand
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 307 st
"Hon hade aldrig förut ätit sådan mat. Nej: hon hade aldrig ätit förut."

Den charmige romaren Tomasso förför den vackra amerikanska Laura med de mest utsökta måltider. Men vad läsaren vet men inte Laura är att Tomasso är kypare, inte kock. Den som i hemlighet lagar maten är hans bäste vän Bruno, den försynte med den stora näsan, en poets själ och en glödande passion för Laura. En varm och rolig berättelse om kärlek, Rom, sex och mat - en gastronomisk komedi som får det att vattnas i munnen på läsaren

Anthony Capella är en matentusiast som fann mycket nöje i att utforska det italienska köket inför denna bok. Han har hustru och tre barn och är bosatt i London och Oxford men reser varje år runt i Italien. Detta är hans första roman.
"Hon hade aldrig förut ätit sådan mat. Nej: hon hade aldrig ätit förut."

Den charmige romaren Tomasso förför den vackra amerikanska Laura med de mest utsökta måltider. Men vad läsaren vet men inte Laura är att Tomasso är kypare, inte kock. Den som i hemlighet lagar maten är hans bäste vän Bruno, den försynte med den stora näsan, en poets själ och en glödande passion för Laura. En varm och rolig berättelse om kärlek, Rom, sex och mat - en gastronomisk komedi som får det att vattnas i munnen på läsaren

Anthony Capella är en matentusiast som fann mycket nöje i att utforska det italienska köket inför denna bok. Han har hustru och tre barn och är bosatt i London och Oxford men reser varje år runt i Italien. Detta är hans första roman.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)