1 säljare
Ingredienslexikon : för överkänsliga mot gluten, laktos, mjölk- och sojaprotein Upplaga 4
Finns det sojaprotein i E 426?
Innehåller glutamat gluten?
I Ingredienslexikon kan du snabbt och enkelt slå upp ingredienser, tillsatser och beteckningar relaterade till mat och livsmedel.
Till varje uppslagsord ges en förklaring och eventuell funktion. Du får också reda på om ingrediensen innehåller gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein.
Ingredienslexikon vänder sig dels till matöverkänsliga - glutenintoleranta, laktosintoleranta, mjölkproteinallergiker och sojaproteinallergiker -
dels till den medvetna och intresserade konsumenten.
Upplaga: 4e upplagan
Utgiven: 2008
ISBN: 9789172056268
Förlag: Gothia
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 111 st
Finns det sojaprotein i E 426?
Innehåller glutamat gluten?
I Ingredienslexikon kan du snabbt och enkelt slå upp ingredienser, tillsatser och beteckningar relaterade till mat och livsmedel.
Till varje uppslagsord ges en förklaring och eventuell funktion. Du får också reda på om ingrediensen innehåller gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein.
Ingredienslexikon vänder sig dels till matöverkänsliga - glutenintoleranta, laktosintoleranta, mjölkproteinallergiker och sojaproteinallergiker -
dels till den medvetna och intresserade konsumenten.
205 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.