Hjärnkoll på maten; Martin Ingvar, Gunilla Eldh; 2011
Hjärnkoll på maten; Martin Ingvar, Gunilla Eldh; 2011

Hjärnkoll på maten Upplaga 1

av Martin Ingvar, Gunilla Eldh

5.0 (1)

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2011
  • ISBN: 9789127130012
  • Sidor: 156 st
  • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

"' I den bästsäljande boken Hjärnkoll på vikten beskrev Martin Ingvar och Gunilla Eldh hur hjärnan styr dina matvanor och många andra val i vardagen. Socker – och all mat som kroppen snabbt omvandlar till socker – kidnappar belöningssystemet. För att ta tillbaka kommandot måste du överlista den inre supermakten som styr dig mot glassfrysen och pastahyllan. I Hjärnkoll på maten beskriver författarna olika strategier som kan rädda dig från att hamna i snabbmatsträsket. Du får hjälp att hantera farliga fällor som lunchrestaurangen

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Hjärnkoll på maten (2011)

I januari 2011 släpptes boken Hjärnkoll på maten skriven av Martin Ingvar, Gunilla Eldh. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 156 sidor djupgående information om hälsa. Förlaget bakom boken är Natur & Kultur Akademisk som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Hjärnkoll på maten på Studentapan och spara uppåt 49% jämfört med lägsta nypris hos bokhandeln.

Referera till Hjärnkoll på maten (Upplaga 1)

Harvard

Ingvar, M. & Eldh, G. (2011). Hjärnkoll på maten. 1:a uppl. Natur & Kultur Akademisk.

Oxford

Ingvar, Martin & Eldh, Gunilla, Hjärnkoll på maten, 1 uppl. (Natur & Kultur Akademisk, 2011).

APA

Ingvar, M., & Eldh, G. (2011). Hjärnkoll på maten (1:a uppl.). Natur & Kultur Akademisk.

Vancouver

Ingvar M, Eldh G. Hjärnkoll på maten. 1:a uppl. Natur & Kultur Akademisk; 2011.

Köp boken

129 kr
252 kr