Handbok för köksträdgården : odla grönsaker, kryddor och bär Upplaga 2
Lena Israelssons Handbok för köksträdgården - ett måste för varje fritidsodlare. Nu i utökad och reviderad utgåva.
Att odla köksväxter är en snabbt växande folkrörelse. Nya influenser och grödor strömmar in över vårt land - därför kommer nu Handbok för köksträdgården i ny kostym, med nya fantastiska färgfoton och ännu fl er köksväxter och odlingstips. Här presenteras alla grönsaker, kryddor och bär som kan odlas i en svensk köksträdgård: Totalt 125 olika slags grönsaker, 30 kryddväxter och 15 bärsorter. Boken vänder sig till både nybörjaren och den mer erfarne, både till den som har en stor köksträdgård och den som vill odla i kruka på balkongen. Alla råd bygger på giftfri odling och ekologiskt tänkande.
Lena Israelsson är journalist och har i många år skrivit om gröna frågor som gamla och hotade nyttoväxter, exotiska grönsaker och kryddor, odlingsmetoder, kompostering och ekologi. Handbok för köksträdgården gavs första gången ut 2000 och blev snabbt ett standardverk.
Upplaga: 2a upplagan
Utgiven: 2007
ISBN: 9789146215950
Förlag: Wahlström & Widstrand
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 472 st
Lena Israelssons Handbok för köksträdgården - ett måste för varje fritidsodlare. Nu i utökad och reviderad utgåva.
Att odla köksväxter är en snabbt växande folkrörelse. Nya influenser och grödor strömmar in över vårt land - därför kommer nu Handbok för köksträdgården i ny kostym, med nya fantastiska färgfoton och ännu fl er köksväxter och odlingstips. Här presenteras alla grönsaker, kryddor och bär som kan odlas i en svensk köksträdgård: Totalt 125 olika slags grönsaker, 30 kryddväxter och 15 bärsorter. Boken vänder sig till både nybörjaren och den mer erfarne, både till den som har en stor köksträdgård och den som vill odla i kruka på balkongen. Alla råd bygger på giftfri odling och ekologiskt tänkande.
Lena Israelsson är journalist och har i många år skrivit om gröna frågor som gamla och hotade nyttoväxter, exotiska grönsaker och kryddor, odlingsmetoder, kompostering och ekologi. Handbok för köksträdgården gavs första gången ut 2000 och blev snabbt ett standardverk.
Varje vecka tillkommer tusentals nya säljare. Bevaka boken så får du meddelande när den finns tillgänglig igen.