Glykemiskt index; Jennie Brand-Miller; 2003

Glykemiskt index

av Jennie Brand-Miller
Glykemiskt index är nyckeln till hälsa! Glöm allt du lärt dig om att undvika fett och socker till varje pris och att en kolhydratrik kost alltid är det bästa bantningsrådet. Professor Jennie Brand-Miller är pionjären som redan för tjugo år sedan vände upp och ned på invanda begrepp om vad vi ska äta. I denna bok förklarar hon den avgörande skillnaden mellan långsamma och snabba kolhydrater och varför en kost med lågt GI innebär naturlig viktnedgång, ökad energi och dramatiskt lägre risk för diabetes, cancer och hjärt-kärlsjukdomar.
Glykemiskt index är nyckeln till hälsa! Glöm allt du lärt dig om att undvika fett och socker till varje pris och att en kolhydratrik kost alltid är det bästa bantningsrådet. Professor Jennie Brand-Miller är pionjären som redan för tjugo år sedan vände upp och ned på invanda begrepp om vad vi ska äta. I denna bok förklarar hon den avgörande skillnaden mellan långsamma och snabba kolhydrater och varför en kost med lågt GI innebär naturlig viktnedgång, ökad energi och dramatiskt lägre risk för diabetes, cancer och hjärt-kärlsjukdomar.
Utgiven: 2003
ISBN: 9789146202387
Förlag: Wahlström & Widstrand
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 281 st
Glykemiskt index är nyckeln till hälsa! Glöm allt du lärt dig om att undvika fett och socker till varje pris och att en kolhydratrik kost alltid är det bästa bantningsrådet. Professor Jennie Brand-Miller är pionjären som redan för tjugo år sedan vände upp och ned på invanda begrepp om vad vi ska äta. I denna bok förklarar hon den avgörande skillnaden mellan långsamma och snabba kolhydrater och varför en kost med lågt GI innebär naturlig viktnedgång, ökad energi och dramatiskt lägre risk för diabetes, cancer och hjärt-kärlsjukdomar.
Glykemiskt index är nyckeln till hälsa! Glöm allt du lärt dig om att undvika fett och socker till varje pris och att en kolhydratrik kost alltid är det bästa bantningsrådet. Professor Jennie Brand-Miller är pionjären som redan för tjugo år sedan vände upp och ned på invanda begrepp om vad vi ska äta. I denna bok förklarar hon den avgörande skillnaden mellan långsamma och snabba kolhydrater och varför en kost med lågt GI innebär naturlig viktnedgång, ökad energi och dramatiskt lägre risk för diabetes, cancer och hjärt-kärlsjukdomar.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)