Glutenfritt : Baka drömgott till fest & vardag; Elisabeth Johansson; 2017
Glutenfritt : Baka drömgott till fest & vardag; Elisabeth Johansson; 2017

Glutenfritt : Baka drömgott till fest & vardag Upplaga 1

av Elisabeth Johansson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2017
  • ISBN: 9789188479068
  • Sidor: 142 st
  • Förlag: Expressen
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Här är boken för dig som vill äta både gott och glutenfritt hela året om! Njut av saftiga matbröd, ­knaprigt knäcke, läcker pizza och smarrig pasta. Du hittar ­också­­ ­recept på ­hamburgerbröd, ­korvbröd, tortillas och ­andra goda tillbehör. Här finns även oemotståndliga ­munkar, ­brownies och cheese­cakes. ­Dessutom ­bjuder ­mästerkocken och ­konditorn ­Elisabeth ­Johansson på semlor till fettisdagen och tårta till påsk och midsommar. Du hittar ­också­ ­västerbottenspaj till kräft­skivan och pepparkakor och ­lussebullar till jul. Välkommen till en glutenfri värld full av ljuvliga godsaker!

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Glutenfritt : Baka drömgott till fest & vardag (2017)

I april 2017 släpptes boken Glutenfritt : Baka drömgott till fest & vardag skriven av Elisabeth Johansson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 142 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Expressen.

Köp boken Glutenfritt : Baka drömgott till fest & vardag på Studentapan och spara pengar.

Referera till Glutenfritt : Baka drömgott till fest & vardag (Upplaga 1)

Harvard

Johansson, E. (2017). Glutenfritt : Baka drömgott till fest & vardag. 1:a uppl. Expressen.

Oxford

Johansson, Elisabeth, Glutenfritt : Baka drömgott till fest & vardag, 1 uppl. (Expressen, 2017).

APA

Johansson, E. (2017). Glutenfritt : Baka drömgott till fest & vardag (1:a uppl.). Expressen.

Vancouver

Johansson E. Glutenfritt : Baka drömgott till fest & vardag. 1:a uppl. Expressen; 2017.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.