Glutenfria kokboken; Elisabeth Ekstrand Hemmingsson; 2014
Glutenfria kokboken; Elisabeth Ekstrand Hemmingsson; 2014

Glutenfria kokboken Upplaga 2

av Elisabeth Ekstrand Hemmingsson

  • Upplaga: 2a upplagan
  • Utgiven: 2014
  • ISBN: 9789187785061
  • Sidor: 170 st
  • Förlag: Massolit Förlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Allt fler väljer glutenfri kost, inte bara på grund av att de inte tål gluten, utan även av andra hälsoskäl. Det har tillkommit en mängd nya varor som gör det enklare än någonsin att laga både lyxig festmat och enkla vardagsrätter utan vete, råg och korn.Den nya utgåvan av populära Glutenfria kokboken har uppdaterats med runt 25 nya recept och här hittar du allt från mumsiga lussekatter till eleganta galetter. Glutenfria kokboken är en utmärkt guide till matlagning och bakning utan gluten, med recept som passar hela familjen!

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Glutenfria kokboken (2014)

I september 2014 släpptes boken Glutenfria kokboken skriven av Elisabeth Ekstrand Hemmingsson. Det är den 2a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 170 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Massolit Förlag.

Köp boken Glutenfria kokboken på Studentapan och spara pengar.

Referera till Glutenfria kokboken (Upplaga 2)

Harvard

Hemmingsson, E. E. (2014). Glutenfria kokboken. 2:a uppl. Massolit Förlag.

Oxford

Hemmingsson, Elisabeth Ekstrand, Glutenfria kokboken, 2 uppl. (Massolit Förlag, 2014).

APA

Hemmingsson, E. E. (2014). Glutenfria kokboken (2:a uppl.). Massolit Förlag.

Vancouver

Hemmingsson EE. Glutenfria kokboken. 2:a uppl. Massolit Förlag; 2014.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.