Gluten och mjölk : källan till moderna sjukdomar : så påverkas du av maten; Micke Skribent, Michael Håkansson; 2013
Gluten och mjölk : källan till moderna sjukdomar : så påverkas du av maten; Micke Skribent, Michael Håkansson; 2013

Gluten och mjölk : källan till moderna sjukdomar : så påverkas du av maten Upplaga 3

av Micke Skribent, Michael Håkansson

5.0 (1)

  • Upplaga: 3e upplagan
  • Utgiven: 2013
  • ISBN: 9789163713538
  • Sidor: 455 st
  • Förlag: Vulkan
  • Format: Häftad
  • Språk: Svenska

Om boken

Första boken i serien om “de vita gifterna” behandlar ämnet gluten och mjölk. Känner du dig helt tillfreds med din doktors svar och litar du fullt ut på dina provsvar ? Om inte, då ska du läsa denna bok som kommer att ger dig en annan syn på kostens betydelse i våra liv och kanske även svar på eventuella besvär. Boken visar tydliga kopplingarna mellan kosten och tex fibromyalgi, psykiska besvär, diabetes hos barn/vuxna och även bokstavssjukdomarna som allt fler barn och även vuxna diagnostiseras för, samt ytterligare en uppsjö av sjukdomar. Det är nu dags att sätta ner foten en gång för alla och ärligt och öppet redovisa källorna till många sjukdomar hos barn, vuxna och dom gamla, det är dags att belysa det fullständigt vansinniga tablettkarusell då många läkare förskriver nästa på “rutin” i stället för att gå till botten med orsakerna som ofta i botten är kostrelaterade. Boken rekommenderas även till läkare/läkarstuderande som ett komplement till befintlig medicinsk litteratur som oftast inte upptar ämnet med kost/näringslära och sjukdomskopplingarna i någon större utsträckning. Besök gärna den populära bloggen: gluten-celiaki.blogspot.com.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Gluten och mjölk : källan till moderna sjukdomar : så påverkas du av maten (2013)

I maj 2013 släpptes boken Gluten och mjölk : källan till moderna sjukdomar : så påverkas du av maten skriven av Micke Skribent, Michael Håkansson. Det är den 3e upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 455 sidor djupgående information om hälsa. Förlaget bakom boken är Vulkan.

Köp boken Gluten och mjölk : källan till moderna sjukdomar : så påverkas du av maten på Studentapan och spara pengar.

Referera till Gluten och mjölk : källan till moderna sjukdomar : så påverkas du av maten (Upplaga 3)

Harvard

Skribent, M. & Håkansson, M. (2013). Gluten och mjölk : källan till moderna sjukdomar : så påverkas du av maten. 3:e uppl. Vulkan.

Oxford

Skribent, Micke & Håkansson, Michael, Gluten och mjölk : källan till moderna sjukdomar : så påverkas du av maten, 3 uppl. (Vulkan, 2013).

APA

Skribent, M., & Håkansson, M. (2013). Gluten och mjölk : källan till moderna sjukdomar : så påverkas du av maten (3:e uppl.). Vulkan.

Vancouver

Skribent M, Håkansson M. Gluten och mjölk : källan till moderna sjukdomar : så påverkas du av maten. 3:e uppl. Vulkan; 2013.

Köp boken

129 kr

Skynda dig - Bara ett fåtal säljare kvar!