Glass : hemgjord glass, ice pop, paletas, glasstårta, strössel och maräng; Elisabeth Johansson; 2016

Glass : hemgjord glass, ice pop, paletas, glasstårta, strössel och maräng Upplaga 1

av Elisabeth Johansson
"För dig som älskar glass är detta en himmelsk guide!"
Allt om Vin

Uppskattade Glass, som först gavs ut 2012, är en fullmatad bok med cirka 170 recept på alla tänkbara sorters glass allt från glassmaskinsglass, sorbeter, granitéer, parfaiter, semifreddos, pinnglass, glasstårtor och yoghurtglass till ägg- och mjölkfria glassar med bland annat havremjölk som bas. Dessutom finns recept på goda glasstillbehör som maränger, såser, strössel, sylt och flarn.

Glass gavs första gången ut 2012 och finns nu äntligen i ett nytryck.

Elisabeth Johansson är kock, konditor och kokboksförfattare. Hon är flitigt anlitad av flera mattidningar och har skrivit en rad kokböcker.

Boken är fotad av Anna Kern.
"För dig som älskar glass är detta en himmelsk guide!"
Allt om Vin

Uppskattade Glass, som först gavs ut 2012, är en fullmatad bok med cirka 170 recept på alla tänkbara sorters glass allt från glassmaskinsglass, sorbeter, granitéer, parfaiter, semifreddos, pinnglass, glasstårtor och yoghurtglass till ägg- och mjölkfria glassar med bland annat havremjölk som bas. Dessutom finns recept på goda glasstillbehör som maränger, såser, strössel, sylt och flarn.

Glass gavs första gången ut 2012 och finns nu äntligen i ett nytryck.

Elisabeth Johansson är kock, konditor och kokboksförfattare. Hon är flitigt anlitad av flera mattidningar och har skrivit en rad kokböcker.

Boken är fotad av Anna Kern.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2016
ISBN: 9789127148840
Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 155 st
"För dig som älskar glass är detta en himmelsk guide!"
Allt om Vin

Uppskattade Glass, som först gavs ut 2012, är en fullmatad bok med cirka 170 recept på alla tänkbara sorters glass allt från glassmaskinsglass, sorbeter, granitéer, parfaiter, semifreddos, pinnglass, glasstårtor och yoghurtglass till ägg- och mjölkfria glassar med bland annat havremjölk som bas. Dessutom finns recept på goda glasstillbehör som maränger, såser, strössel, sylt och flarn.

Glass gavs första gången ut 2012 och finns nu äntligen i ett nytryck.

Elisabeth Johansson är kock, konditor och kokboksförfattare. Hon är flitigt anlitad av flera mattidningar och har skrivit en rad kokböcker.

Boken är fotad av Anna Kern.
"För dig som älskar glass är detta en himmelsk guide!"
Allt om Vin

Uppskattade Glass, som först gavs ut 2012, är en fullmatad bok med cirka 170 recept på alla tänkbara sorters glass allt från glassmaskinsglass, sorbeter, granitéer, parfaiter, semifreddos, pinnglass, glasstårtor och yoghurtglass till ägg- och mjölkfria glassar med bland annat havremjölk som bas. Dessutom finns recept på goda glasstillbehör som maränger, såser, strössel, sylt och flarn.

Glass gavs första gången ut 2012 och finns nu äntligen i ett nytryck.

Elisabeth Johansson är kock, konditor och kokboksförfattare. Hon är flitigt anlitad av flera mattidningar och har skrivit en rad kokböcker.

Boken är fotad av Anna Kern.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)