Franska bakverk; Mia Öhrn; 2021
endast ny

Franska bakverk Upplaga 1

av Mia Öhrn
I Franska bakverk finns recept på alla sorters bakverk – vetebröd och smördegsbakverk, bakelser, tårtor och pajer, småkakor, mjuka kakor och desserter. Mia Öhrn har anpassat alla de klassiska franska bakverken till svenska förhållanden och förenklat recepten, men nallar  för den sakens skull vare sig på smak eller kvalitet. Följ med på en utflykt till de franska sötsakernas värld och bjud på hembakta croissanter, eclairer och florentiner!

Känslan i boken är rustik med en blandning av franskt lantliv och bistro, och receptbilderna varvas med Ulrika Ekbloms fina miljöbilder från Frankrike. Franska bakverk gavs första gången ut 2013 och ges nu ut i ett efterlängtat nytryck.
I Franska bakverk finns recept på alla sorters bakverk – vetebröd och smördegsbakverk, bakelser, tårtor och pajer, småkakor, mjuka kakor och desserter. Mia Öhrn har anpassat alla de klassiska franska bakverken till svenska förhållanden och förenklat recepten, men nallar  för den sakens skull vare sig på smak eller kvalitet. Följ med på en utflykt till de franska sötsakernas värld och bjud på hembakta croissanter, eclairer och florentiner!

Känslan i boken är rustik med en blandning av franskt lantliv och bistro, och receptbilderna varvas med Ulrika Ekbloms fina miljöbilder från Frankrike. Franska bakverk gavs första gången ut 2013 och ges nu ut i ett efterlängtat nytryck.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2021
ISBN: 9789127174207
Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 126 st
I Franska bakverk finns recept på alla sorters bakverk – vetebröd och smördegsbakverk, bakelser, tårtor och pajer, småkakor, mjuka kakor och desserter. Mia Öhrn har anpassat alla de klassiska franska bakverken till svenska förhållanden och förenklat recepten, men nallar  för den sakens skull vare sig på smak eller kvalitet. Följ med på en utflykt till de franska sötsakernas värld och bjud på hembakta croissanter, eclairer och florentiner!

Känslan i boken är rustik med en blandning av franskt lantliv och bistro, och receptbilderna varvas med Ulrika Ekbloms fina miljöbilder från Frankrike. Franska bakverk gavs första gången ut 2013 och ges nu ut i ett efterlängtat nytryck.
I Franska bakverk finns recept på alla sorters bakverk – vetebröd och smördegsbakverk, bakelser, tårtor och pajer, småkakor, mjuka kakor och desserter. Mia Öhrn har anpassat alla de klassiska franska bakverken till svenska förhållanden och förenklat recepten, men nallar  för den sakens skull vare sig på smak eller kvalitet. Följ med på en utflykt till de franska sötsakernas värld och bjud på hembakta croissanter, eclairer och florentiner!

Känslan i boken är rustik med en blandning av franskt lantliv och bistro, och receptbilderna varvas med Ulrika Ekbloms fina miljöbilder från Frankrike. Franska bakverk gavs första gången ut 2013 och ges nu ut i ett efterlängtat nytryck.
Ny bok
203 kr213 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)
Ny bok
203 kr213 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)