Första kokboken; Johanna Westman; 2001
1 säljare

Första kokboken Upplaga 1

av Johanna Westman
Garanterat smaskens!
Första kokboken är en grundbok i matlagning för nyfiket matglada barn. Här finns recept från hela världen och bara sånt som är garanterat smaskens!

Första kokboken innehåller självklara klassiker som pannkakor, pizza, lasagne och sockerkaka - recept som de flesta barn redan är bekanta med, även om de kanske inte tidigare själva lagat maten. Med denna kokbok blir det lätt. Men Johanna Westman lyckas även att få det att bli precis lika lätt att laga fiskgratäng med pesto, thailändsk kycklingsoppa, och italiensk vaniljpannacotta. Alla rätter kan lagas utan att dra ner all disk i köket. Ingen rätt tar särskilt lång stund att göra i ordning. Även om Johanna Westman introducerar ingredienser som basilika, mozzarella och vaniljstång finns alltid alternativa ingredienser för dem som vill.

Som en röd tråd genom alla recept går Johanna Westmans genuina matglädje. Tack vare sin fenomenala förmåga att få matlagningen att bli så enkel kommer förmodligen många nybörjare i köket att få sitt självförtroende rejält stärkt. Många föräldrar kan bereda sig för överraskningar på middagsbordet när de kommer hem från jobbet!

Johanna Westman är en välkänd profil för många barn. Hon har gjort barnprogram för TV och skrivit barnböckerna om nallebjörnen Byron. Hon är även känd för den matintresserade vuxenheten som kakfantast och matskribent i bl.a. Elle à la carte. Nu kombinerar hon sitt matlagningsintresse med sin förmåga att tala till barn och kommer ut med en kokbok för barn. I december började matlagningsprogrammet Rätt i rutan att sändas på SVT.

Ur innehållet:
- På spisen
- I ugnen
- Pasta
- Soppor
- Efterrätter
- Matlexikon
Mmmm...

Formgivning: Dallas
Garanterat smaskens!
Första kokboken är en grundbok i matlagning för nyfiket matglada barn. Här finns recept från hela världen och bara sånt som är garanterat smaskens!

Första kokboken innehåller självklara klassiker som pannkakor, pizza, lasagne och sockerkaka - recept som de flesta barn redan är bekanta med, även om de kanske inte tidigare själva lagat maten. Med denna kokbok blir det lätt. Men Johanna Westman lyckas även att få det att bli precis lika lätt att laga fiskgratäng med pesto, thailändsk kycklingsoppa, och italiensk vaniljpannacotta. Alla rätter kan lagas utan att dra ner all disk i köket. Ingen rätt tar särskilt lång stund att göra i ordning. Även om Johanna Westman introducerar ingredienser som basilika, mozzarella och vaniljstång finns alltid alternativa ingredienser för dem som vill.

Som en röd tråd genom alla recept går Johanna Westmans genuina matglädje. Tack vare sin fenomenala förmåga att få matlagningen att bli så enkel kommer förmodligen många nybörjare i köket att få sitt självförtroende rejält stärkt. Många föräldrar kan bereda sig för överraskningar på middagsbordet när de kommer hem från jobbet!

Johanna Westman är en välkänd profil för många barn. Hon har gjort barnprogram för TV och skrivit barnböckerna om nallebjörnen Byron. Hon är även känd för den matintresserade vuxenheten som kakfantast och matskribent i bl.a. Elle à la carte. Nu kombinerar hon sitt matlagningsintresse med sin förmåga att tala till barn och kommer ut med en kokbok för barn. I december började matlagningsprogrammet Rätt i rutan att sändas på SVT.

Ur innehållet:
- På spisen
- I ugnen
- Pasta
- Soppor
- Efterrätter
- Matlexikon
Mmmm...

Formgivning: Dallas
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2001
ISBN: 9789188877611
Förlag: Rabén & Sjögren
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 184 st
Garanterat smaskens!
Första kokboken är en grundbok i matlagning för nyfiket matglada barn. Här finns recept från hela världen och bara sånt som är garanterat smaskens!

Första kokboken innehåller självklara klassiker som pannkakor, pizza, lasagne och sockerkaka - recept som de flesta barn redan är bekanta med, även om de kanske inte tidigare själva lagat maten. Med denna kokbok blir det lätt. Men Johanna Westman lyckas även att få det att bli precis lika lätt att laga fiskgratäng med pesto, thailändsk kycklingsoppa, och italiensk vaniljpannacotta. Alla rätter kan lagas utan att dra ner all disk i köket. Ingen rätt tar särskilt lång stund att göra i ordning. Även om Johanna Westman introducerar ingredienser som basilika, mozzarella och vaniljstång finns alltid alternativa ingredienser för dem som vill.

Som en röd tråd genom alla recept går Johanna Westmans genuina matglädje. Tack vare sin fenomenala förmåga att få matlagningen att bli så enkel kommer förmodligen många nybörjare i köket att få sitt självförtroende rejält stärkt. Många föräldrar kan bereda sig för överraskningar på middagsbordet när de kommer hem från jobbet!

Johanna Westman är en välkänd profil för många barn. Hon har gjort barnprogram för TV och skrivit barnböckerna om nallebjörnen Byron. Hon är även känd för den matintresserade vuxenheten som kakfantast och matskribent i bl.a. Elle à la carte. Nu kombinerar hon sitt matlagningsintresse med sin förmåga att tala till barn och kommer ut med en kokbok för barn. I december började matlagningsprogrammet Rätt i rutan att sändas på SVT.

Ur innehållet:
- På spisen
- I ugnen
- Pasta
- Soppor
- Efterrätter
- Matlexikon
Mmmm...

Formgivning: Dallas
Garanterat smaskens!
Första kokboken är en grundbok i matlagning för nyfiket matglada barn. Här finns recept från hela världen och bara sånt som är garanterat smaskens!

Första kokboken innehåller självklara klassiker som pannkakor, pizza, lasagne och sockerkaka - recept som de flesta barn redan är bekanta med, även om de kanske inte tidigare själva lagat maten. Med denna kokbok blir det lätt. Men Johanna Westman lyckas även att få det att bli precis lika lätt att laga fiskgratäng med pesto, thailändsk kycklingsoppa, och italiensk vaniljpannacotta. Alla rätter kan lagas utan att dra ner all disk i köket. Ingen rätt tar särskilt lång stund att göra i ordning. Även om Johanna Westman introducerar ingredienser som basilika, mozzarella och vaniljstång finns alltid alternativa ingredienser för dem som vill.

Som en röd tråd genom alla recept går Johanna Westmans genuina matglädje. Tack vare sin fenomenala förmåga att få matlagningen att bli så enkel kommer förmodligen många nybörjare i köket att få sitt självförtroende rejält stärkt. Många föräldrar kan bereda sig för överraskningar på middagsbordet när de kommer hem från jobbet!

Johanna Westman är en välkänd profil för många barn. Hon har gjort barnprogram för TV och skrivit barnböckerna om nallebjörnen Byron. Hon är även känd för den matintresserade vuxenheten som kakfantast och matskribent i bl.a. Elle à la carte. Nu kombinerar hon sitt matlagningsintresse med sin förmåga att tala till barn och kommer ut med en kokbok för barn. I december började matlagningsprogrammet Rätt i rutan att sändas på SVT.

Ur innehållet:
- På spisen
- I ugnen
- Pasta
- Soppor
- Efterrätter
- Matlexikon
Mmmm...

Formgivning: Dallas
Begagnad bok
185 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.
185 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar