Fettguiden : De bästa fetterna för din kropp; Fredrik Paulún; 2007
1 säljare

Fettguiden : De bästa fetterna för din kropp

av Fredrik Paulún
Må bättre med rätt fettFett är vårt mest kontroversiella och missförstådda näringsämne. Under de senaste årens kolhydratsjakt har populära dieter lanserats där man har kunnat äta feta gräddsåser så länge man inte äter några kolhydrater. Men man kan inte placera alla fettrika livsmedel i ett och samma fack det finns bra fett och det finns dåligt fett.   I Fettguiden reder Sveriges främsta näringsfysiolog Fredrik Paulún ut begreppen. Fredrik går igenom de olika fetter som finns, från de livsfarliga industriellt framställda transfetterna till de livsviktiga fleromättade omega-3-fetterna. Fredrik berättar vilken sorts fett vi mår allra bäst av och förklarar varför omega-3-fetter har så stor betydelse för hjärt- och kärlhälsan, vikten och konditionen.   Fredrik berättar även om vilka oljor och fetter som är bra när man lagar mat och när man gör dressingar, samt går igenom hur vi ska förvara de olika fetterna. I slutet av boken finns recept på såser och tillbehör gjorda på nyttiga fetter samt en lathund som visar vad de vanligaste fetterna är mest lämpade för.Ur innehållet:* Grundkunskap om fett* De moderna fetterna: transfetter och omestrifierat fett* Kolesterol en hälsobov?* Vilken effekt har omega-3?* Hur mycket fett bör vi äta?* Vilket fett är bäst för oss?

Fredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Hans böcker har hittills sålt i över 700 000 exemplar och många av dem har översatts till flera olika språk. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och han skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa mer om hans verksamhet.

Fredrik Paulún är en av Sveriges säkraste experter när det gäller näringslära. (Sportguiden)
Må bättre med rätt fettFett är vårt mest kontroversiella och missförstådda näringsämne. Under de senaste årens kolhydratsjakt har populära dieter lanserats där man har kunnat äta feta gräddsåser så länge man inte äter några kolhydrater. Men man kan inte placera alla fettrika livsmedel i ett och samma fack det finns bra fett och det finns dåligt fett.   I Fettguiden reder Sveriges främsta näringsfysiolog Fredrik Paulún ut begreppen. Fredrik går igenom de olika fetter som finns, från de livsfarliga industriellt framställda transfetterna till de livsviktiga fleromättade omega-3-fetterna. Fredrik berättar vilken sorts fett vi mår allra bäst av och förklarar varför omega-3-fetter har så stor betydelse för hjärt- och kärlhälsan, vikten och konditionen.   Fredrik berättar även om vilka oljor och fetter som är bra när man lagar mat och när man gör dressingar, samt går igenom hur vi ska förvara de olika fetterna. I slutet av boken finns recept på såser och tillbehör gjorda på nyttiga fetter samt en lathund som visar vad de vanligaste fetterna är mest lämpade för.Ur innehållet:* Grundkunskap om fett* De moderna fetterna: transfetter och omestrifierat fett* Kolesterol en hälsobov?* Vilken effekt har omega-3?* Hur mycket fett bör vi äta?* Vilket fett är bäst för oss?

Fredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Hans böcker har hittills sålt i över 700 000 exemplar och många av dem har översatts till flera olika språk. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och han skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa mer om hans verksamhet.

Fredrik Paulún är en av Sveriges säkraste experter när det gäller näringslära. (Sportguiden)
Utgiven: 2007
ISBN: 9789185225798
Förlag: Fitnessförlaget
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 160 st
Må bättre med rätt fettFett är vårt mest kontroversiella och missförstådda näringsämne. Under de senaste årens kolhydratsjakt har populära dieter lanserats där man har kunnat äta feta gräddsåser så länge man inte äter några kolhydrater. Men man kan inte placera alla fettrika livsmedel i ett och samma fack det finns bra fett och det finns dåligt fett.   I Fettguiden reder Sveriges främsta näringsfysiolog Fredrik Paulún ut begreppen. Fredrik går igenom de olika fetter som finns, från de livsfarliga industriellt framställda transfetterna till de livsviktiga fleromättade omega-3-fetterna. Fredrik berättar vilken sorts fett vi mår allra bäst av och förklarar varför omega-3-fetter har så stor betydelse för hjärt- och kärlhälsan, vikten och konditionen.   Fredrik berättar även om vilka oljor och fetter som är bra när man lagar mat och när man gör dressingar, samt går igenom hur vi ska förvara de olika fetterna. I slutet av boken finns recept på såser och tillbehör gjorda på nyttiga fetter samt en lathund som visar vad de vanligaste fetterna är mest lämpade för.Ur innehållet:* Grundkunskap om fett* De moderna fetterna: transfetter och omestrifierat fett* Kolesterol en hälsobov?* Vilken effekt har omega-3?* Hur mycket fett bör vi äta?* Vilket fett är bäst för oss?

Fredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Hans böcker har hittills sålt i över 700 000 exemplar och många av dem har översatts till flera olika språk. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och han skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa mer om hans verksamhet.

Fredrik Paulún är en av Sveriges säkraste experter när det gäller näringslära. (Sportguiden)
Må bättre med rätt fettFett är vårt mest kontroversiella och missförstådda näringsämne. Under de senaste årens kolhydratsjakt har populära dieter lanserats där man har kunnat äta feta gräddsåser så länge man inte äter några kolhydrater. Men man kan inte placera alla fettrika livsmedel i ett och samma fack det finns bra fett och det finns dåligt fett.   I Fettguiden reder Sveriges främsta näringsfysiolog Fredrik Paulún ut begreppen. Fredrik går igenom de olika fetter som finns, från de livsfarliga industriellt framställda transfetterna till de livsviktiga fleromättade omega-3-fetterna. Fredrik berättar vilken sorts fett vi mår allra bäst av och förklarar varför omega-3-fetter har så stor betydelse för hjärt- och kärlhälsan, vikten och konditionen.   Fredrik berättar även om vilka oljor och fetter som är bra när man lagar mat och när man gör dressingar, samt går igenom hur vi ska förvara de olika fetterna. I slutet av boken finns recept på såser och tillbehör gjorda på nyttiga fetter samt en lathund som visar vad de vanligaste fetterna är mest lämpade för.Ur innehållet:* Grundkunskap om fett* De moderna fetterna: transfetter och omestrifierat fett* Kolesterol en hälsobov?* Vilken effekt har omega-3?* Hur mycket fett bör vi äta?* Vilket fett är bäst för oss?

Fredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära. Hans böcker har hittills sålt i över 700 000 exemplar och många av dem har översatts till flera olika språk. Fredrik föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa, och han skriver regelbundet för ett flertal tidningar, däribland Expressen. Han är även känd som näringsexperten från tv-programmet Toppform. På hans välbesökta hemsida www.paulun.se kan du läsa mer om hans verksamhet.

Fredrik Paulún är en av Sveriges säkraste experter när det gäller näringslära. (Sportguiden)
Begagnad bok
205 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.
205 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar