Festliga bufféer : plockmat & läckra smårätter; Linda Letelier Hansson; 2021
endast ny

Festliga bufféer : plockmat & läckra smårätter

av Linda Letelier Hansson
Duka upp generösa bufféer där det finns något för alla! Här hittar du enkla och härligt inbjudande rätter att servera vid alla tänkbara festliga tillfällen. Välj bland bufféklassiker och plockmat med en latinamerikansk twist, streetfood, skaldjursrätter, massor av vegetariskt och flera läckra efterrätter.

Bjud på paella med kyckling och chorizo, flädermarinerad lax, hasselbackspotatis med pangritata, lammrack med plommon och mynta, gyllenbruna empanadas eller lyxig blåbärstiramisu. Till varje buffé finns även tips på en drink med eller utan alkohol.

Linda Letelier Hansson är känd från bland annat Sveriges mästerkock och driver den populära restaurangen Lindas Fingermat i Skanörs hamn. De inspirerande bilderna är tagna av Carin Pålsson.
Duka upp generösa bufféer där det finns något för alla! Här hittar du enkla och härligt inbjudande rätter att servera vid alla tänkbara festliga tillfällen. Välj bland bufféklassiker och plockmat med en latinamerikansk twist, streetfood, skaldjursrätter, massor av vegetariskt och flera läckra efterrätter.

Bjud på paella med kyckling och chorizo, flädermarinerad lax, hasselbackspotatis med pangritata, lammrack med plommon och mynta, gyllenbruna empanadas eller lyxig blåbärstiramisu. Till varje buffé finns även tips på en drink med eller utan alkohol.

Linda Letelier Hansson är känd från bland annat Sveriges mästerkock och driver den populära restaurangen Lindas Fingermat i Skanörs hamn. De inspirerande bilderna är tagna av Carin Pålsson.
Utgiven: 2021
ISBN: 9789155267667
Förlag: Bokförlaget Semic
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 124 st
Duka upp generösa bufféer där det finns något för alla! Här hittar du enkla och härligt inbjudande rätter att servera vid alla tänkbara festliga tillfällen. Välj bland bufféklassiker och plockmat med en latinamerikansk twist, streetfood, skaldjursrätter, massor av vegetariskt och flera läckra efterrätter.

Bjud på paella med kyckling och chorizo, flädermarinerad lax, hasselbackspotatis med pangritata, lammrack med plommon och mynta, gyllenbruna empanadas eller lyxig blåbärstiramisu. Till varje buffé finns även tips på en drink med eller utan alkohol.

Linda Letelier Hansson är känd från bland annat Sveriges mästerkock och driver den populära restaurangen Lindas Fingermat i Skanörs hamn. De inspirerande bilderna är tagna av Carin Pålsson.
Duka upp generösa bufféer där det finns något för alla! Här hittar du enkla och härligt inbjudande rätter att servera vid alla tänkbara festliga tillfällen. Välj bland bufféklassiker och plockmat med en latinamerikansk twist, streetfood, skaldjursrätter, massor av vegetariskt och flera läckra efterrätter.

Bjud på paella med kyckling och chorizo, flädermarinerad lax, hasselbackspotatis med pangritata, lammrack med plommon och mynta, gyllenbruna empanadas eller lyxig blåbärstiramisu. Till varje buffé finns även tips på en drink med eller utan alkohol.

Linda Letelier Hansson är känd från bland annat Sveriges mästerkock och driver den populära restaurangen Lindas Fingermat i Skanörs hamn. De inspirerande bilderna är tagna av Carin Pålsson.
Ny bok
209 kr219 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)
Ny bok
209 kr219 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)