Fermentera : mat med jäst, mögel och bakterier; Jenny Neikell; 2016
Fermentera : mat med jäst, mögel och bakterier; Jenny Neikell; 2016

Fermentera : mat med jäst, mögel och bakterier Upplaga 1

av Jenny Neikell

5.0 (1)

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2016
  • ISBN: 9789113071121
  • Sidor: 188 st
  • Förlag: Norstedts
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

I alla tider har människan använt sig av fermentering för att konservera råvaror, förbättra smak och textur och göra maten mer hälsosam. Bröd, kaffe, vin, blåmögelost, surkål och smör är några exempel på fermenterade livsmedel som i dag blivit vardagsmat. Den här boken innehåller allt du behöver för att bli en fullfjädrad fermenterare. Lär dig hur du använder bakterier, jäst- och mögelsvampar för att förvandla enkla råvaror till smakrika delikatesser. Experimentera hemma med recept på olika nivåer och fyll skafferiet med allt från egengjord färskost och kimchi till tempeh och indiska dosas. Njut av hemmasyrat smör - eller ge bort en burk i present. Upptäck en värld av komplexa smaker och aromer, långt från industrins standardiserade livsmedel. Du kommer att fascineras av att det smakar olika från gång till gång, beroende på råvara, säsong och handlag. Utrustningen är enkel, det mesta hittar man i ett vanligt kök. Allt du behöver för att komma igång är burkar och bunkar i några olika storlekar och ingredienser till det du vill göra. Välkommen in i en värld av smakrik och levande mat!

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Fermentera : mat med jäst, mögel och bakterier (2016)

I april 2016 släpptes boken Fermentera : mat med jäst, mögel och bakterier skriven av Jenny Neikell. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 188 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Norstedts som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Fermentera : mat med jäst, mögel och bakterier på Studentapan och spara pengar.

Referera till Fermentera : mat med jäst, mögel och bakterier (Upplaga 1)

Harvard

Neikell, J. (2016). Fermentera : mat med jäst, mögel och bakterier. 1:a uppl. Norstedts.

Oxford

Neikell, Jenny, Fermentera : mat med jäst, mögel och bakterier, 1 uppl. (Norstedts, 2016).

APA

Neikell, J. (2016). Fermentera : mat med jäst, mögel och bakterier (1:a uppl.). Norstedts.

Vancouver

Neikell J. Fermentera : mat med jäst, mögel och bakterier. 1:a uppl. Norstedts; 2016.

Köp boken

199 kr

Skynda dig - Bara 1 säljare kvar!