Eld, Smak och Oas i box : från Fredsg 12, Grill o Restaurangen; Melker Andersson; 2006

Eld, Smak och Oas i box : från Fredsg 12, Grill o Restaurangen Upplaga 1

av Melker Andersson
Eld, Smak och Oas tre böcker, tre koncept, en box från stjärnkocken Melker Andersson.

Eld Grill
Här vakar kökschefen Åke Andersson över grillarna, den öppna elden och den goda stämningen. Här är alltid något nytt på gång. Vill man ta det lugnt slår man sig ner i ett av de trivsamma smårummen eller också njuter man av elden och tempot i det stora rummet.

Smak Restaurangen
Här är Jonas Ålund kökschef. Miljön är intim och man väljer maten efter kryddningen, exempelvis enbär, curry eller koriander.

Oas Fredsgatan 12
F12 spelar i en egen kategori. Miljön är elegant, maten modern och vinerna utvalda med omsorg. Här är Danyel Couet kökschef och delägare.

Böckerna kan även köpas var för sig.
Eld, Smak och Oas tre böcker, tre koncept, en box från stjärnkocken Melker Andersson.

Eld Grill
Här vakar kökschefen Åke Andersson över grillarna, den öppna elden och den goda stämningen. Här är alltid något nytt på gång. Vill man ta det lugnt slår man sig ner i ett av de trivsamma smårummen eller också njuter man av elden och tempot i det stora rummet.

Smak Restaurangen
Här är Jonas Ålund kökschef. Miljön är intim och man väljer maten efter kryddningen, exempelvis enbär, curry eller koriander.

Oas Fredsgatan 12
F12 spelar i en egen kategori. Miljön är elegant, maten modern och vinerna utvalda med omsorg. Här är Danyel Couet kökschef och delägare.

Böckerna kan även köpas var för sig.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2006
ISBN: 9789127357143
Förlag: Natur & Kultur Allmänlitt.
Format: Bok
Språk: Svenska
Sidor: 320 st
Eld, Smak och Oas tre böcker, tre koncept, en box från stjärnkocken Melker Andersson.

Eld Grill
Här vakar kökschefen Åke Andersson över grillarna, den öppna elden och den goda stämningen. Här är alltid något nytt på gång. Vill man ta det lugnt slår man sig ner i ett av de trivsamma smårummen eller också njuter man av elden och tempot i det stora rummet.

Smak Restaurangen
Här är Jonas Ålund kökschef. Miljön är intim och man väljer maten efter kryddningen, exempelvis enbär, curry eller koriander.

Oas Fredsgatan 12
F12 spelar i en egen kategori. Miljön är elegant, maten modern och vinerna utvalda med omsorg. Här är Danyel Couet kökschef och delägare.

Böckerna kan även köpas var för sig.
Eld, Smak och Oas tre böcker, tre koncept, en box från stjärnkocken Melker Andersson.

Eld Grill
Här vakar kökschefen Åke Andersson över grillarna, den öppna elden och den goda stämningen. Här är alltid något nytt på gång. Vill man ta det lugnt slår man sig ner i ett av de trivsamma smårummen eller också njuter man av elden och tempot i det stora rummet.

Smak Restaurangen
Här är Jonas Ålund kökschef. Miljön är intim och man väljer maten efter kryddningen, exempelvis enbär, curry eller koriander.

Oas Fredsgatan 12
F12 spelar i en egen kategori. Miljön är elegant, maten modern och vinerna utvalda med omsorg. Här är Danyel Couet kökschef och delägare.

Böckerna kan även köpas var för sig.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)