Ekonomi i hotell- och restaurangföretag
ENDAST FÅ EX KVAR, KONTAKTA FÖRLAGET FÖR BESTÄLLNING! I denna bok ges verktyg att lättare kunna se de ekonomiska sambanden mellan produktion, kalkylering, marknadsföring och ledarskap och att tillämpa sina nyvunna kunskaper på den egna verksamheten. Inom hotell- och restaurangbranschen råder många gånger en stor kunskapsbrist när det gäller hur man rent företagsekonomiskt ska driva sina företag på mest effektiva sätt. Kerstin Nilsson är ekonomie doktor och verksam som forskare och lärare vid Handelshögskolan i Umeå.
Utgiven: 2002
ISBN: 9789170552557
Förlag: Sellin & Partner
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 175 st
ENDAST FÅ EX KVAR, KONTAKTA FÖRLAGET FÖR BESTÄLLNING! I denna bok ges verktyg att lättare kunna se de ekonomiska sambanden mellan produktion, kalkylering, marknadsföring och ledarskap och att tillämpa sina nyvunna kunskaper på den egna verksamheten. Inom hotell- och restaurangbranschen råder många gånger en stor kunskapsbrist när det gäller hur man rent företagsekonomiskt ska driva sina företag på mest effektiva sätt. Kerstin Nilsson är ekonomie doktor och verksam som forskare och lärare vid Handelshögskolan i Umeå.
Varje vecka tillkommer tusentals nya säljare. Bevaka boken så får du meddelande när den finns tillgänglig igen.