East: En asiatisk kokbok; Peter Lindgren; 2017
endast ny

East: En asiatisk kokbok Upplaga 1

av Peter Lindgren
Läckert, spännande och inspirerande från en av Sveriges mest inflytelserika krogar genom tiderna

East: En asiatisk kokbok är en snygg och inspirerande kokbok och restaurangskildring full av läckra recept från en av Sveriges mest inflytelserika krogar genom tiderna.
När East slog upp sina dörrar på Stureplan i Stockholm för nästan tre decennier sedan var asiatisk mat fortfarande något exotiskt för de flesta svenskar. Easts grundare Peter Lindgren berättar hur allt började och skildrar vad som har hänt - och ätits - på den legendariska restaurangen sedan dess.
Från drinkar och smårätter till vietnamesiska crêpes och kycklingdumplings, från yakitoriskola till lime- och chilimarinerad hälleflundrafilé, och rader av färgrika, kreativa grönsaksrätter. Här finns också ett helt kapitel med Japansk hälsomat, såväl som avsnitt om musiken och inredningen på East. Allt är rikt illustrerat i fyrfärg, och recepten är utformade så att du inte behöver vara något proffs i köket för att åstadkomma smärre underverk hemma.
Med ett förord av journalisten och författaren Jesper Tillberg.

PETER LINDGREN, född 1957, grundade East 1989. Han har tillsammans med krögaren Erik Videgård skrivit Modern asiatisk mat [Bonniers, 1996] samt det asiatiska kapitlet i Bonniers stora kokbok [Bonniers, 2002].
Läckert, spännande och inspirerande från en av Sveriges mest inflytelserika krogar genom tiderna

East: En asiatisk kokbok är en snygg och inspirerande kokbok och restaurangskildring full av läckra recept från en av Sveriges mest inflytelserika krogar genom tiderna.
När East slog upp sina dörrar på Stureplan i Stockholm för nästan tre decennier sedan var asiatisk mat fortfarande något exotiskt för de flesta svenskar. Easts grundare Peter Lindgren berättar hur allt började och skildrar vad som har hänt - och ätits - på den legendariska restaurangen sedan dess.
Från drinkar och smårätter till vietnamesiska crêpes och kycklingdumplings, från yakitoriskola till lime- och chilimarinerad hälleflundrafilé, och rader av färgrika, kreativa grönsaksrätter. Här finns också ett helt kapitel med Japansk hälsomat, såväl som avsnitt om musiken och inredningen på East. Allt är rikt illustrerat i fyrfärg, och recepten är utformade så att du inte behöver vara något proffs i köket för att åstadkomma smärre underverk hemma.
Med ett förord av journalisten och författaren Jesper Tillberg.

PETER LINDGREN, född 1957, grundade East 1989. Han har tillsammans med krögaren Erik Videgård skrivit Modern asiatisk mat [Bonniers, 1996] samt det asiatiska kapitlet i Bonniers stora kokbok [Bonniers, 2002].
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2017
ISBN: 9789176458372
Förlag: Modernista
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 269 st
Läckert, spännande och inspirerande från en av Sveriges mest inflytelserika krogar genom tiderna

East: En asiatisk kokbok är en snygg och inspirerande kokbok och restaurangskildring full av läckra recept från en av Sveriges mest inflytelserika krogar genom tiderna.
När East slog upp sina dörrar på Stureplan i Stockholm för nästan tre decennier sedan var asiatisk mat fortfarande något exotiskt för de flesta svenskar. Easts grundare Peter Lindgren berättar hur allt började och skildrar vad som har hänt - och ätits - på den legendariska restaurangen sedan dess.
Från drinkar och smårätter till vietnamesiska crêpes och kycklingdumplings, från yakitoriskola till lime- och chilimarinerad hälleflundrafilé, och rader av färgrika, kreativa grönsaksrätter. Här finns också ett helt kapitel med Japansk hälsomat, såväl som avsnitt om musiken och inredningen på East. Allt är rikt illustrerat i fyrfärg, och recepten är utformade så att du inte behöver vara något proffs i köket för att åstadkomma smärre underverk hemma.
Med ett förord av journalisten och författaren Jesper Tillberg.

PETER LINDGREN, född 1957, grundade East 1989. Han har tillsammans med krögaren Erik Videgård skrivit Modern asiatisk mat [Bonniers, 1996] samt det asiatiska kapitlet i Bonniers stora kokbok [Bonniers, 2002].
Läckert, spännande och inspirerande från en av Sveriges mest inflytelserika krogar genom tiderna

East: En asiatisk kokbok är en snygg och inspirerande kokbok och restaurangskildring full av läckra recept från en av Sveriges mest inflytelserika krogar genom tiderna.
När East slog upp sina dörrar på Stureplan i Stockholm för nästan tre decennier sedan var asiatisk mat fortfarande något exotiskt för de flesta svenskar. Easts grundare Peter Lindgren berättar hur allt började och skildrar vad som har hänt - och ätits - på den legendariska restaurangen sedan dess.
Från drinkar och smårätter till vietnamesiska crêpes och kycklingdumplings, från yakitoriskola till lime- och chilimarinerad hälleflundrafilé, och rader av färgrika, kreativa grönsaksrätter. Här finns också ett helt kapitel med Japansk hälsomat, såväl som avsnitt om musiken och inredningen på East. Allt är rikt illustrerat i fyrfärg, och recepten är utformade så att du inte behöver vara något proffs i köket för att åstadkomma smärre underverk hemma.
Med ett förord av journalisten och författaren Jesper Tillberg.

PETER LINDGREN, född 1957, grundade East 1989. Han har tillsammans med krögaren Erik Videgård skrivit Modern asiatisk mat [Bonniers, 1996] samt det asiatiska kapitlet i Bonniers stora kokbok [Bonniers, 2002].
Ny bok
220 kr231 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)
Ny bok
220 kr231 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)