Du är vad du äter små förändringar stor skillnad
av Gillian McKeith
Små förändringar stor skillnad!
Trots att vi alla vet att maten vi stoppar i oss i allra högsta grad påverkar hur vi mår äter vi bara sämre och sämre. Försäljningen av skräpmat och halvfabrikat går stadigt uppåt, och som ett brev på posten dras alltfler med åtskilliga kilos övervikt och allvarliga hälsoproblem. Maten vi äter kan öka risken för bland annat diabetes, hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, depression, benskörhet samt försvaga immunförsvaret. Med rätt diet lovar den brittiska nutritionisten Gillian McKeith att vi blir friskare, piggare, starkare, sexigare och lyckligare det kan vara värt ett försök, eller hur?
Gillian McKeith är en varm förespråkare för alternativmedicin. Hennes lära kan kort sammanfattas Du är vad du äter! Hon menar att vi ska äta mer (inte mindre!) men vara noga med vad som slinker ner.
- Undvik skräpmat
- Frossa i frukt och grönsaker
- Ät groddar, nötter och frön
- Välj fullkornsprodukter
- Variera kosten och våga prova nya smaker
Genom att ändra vårt tankesätt när det gäller mat kan vi gå ner i vikt, behålla vår nya vikt och förbättra hälsan för gott.
Du är vad du äter låg länge etta på topplistorna i England och har bara där hittills sålt i 1,9 miljoner exemplar. Boken bygger på Gillian McKeiths teveserie med samma namn, som visats på TV3.
Du är vad du äter små förändringar stor skillnad
av Gillian McKeith
Originaltitel You Are What You Eat
Övers. Doe Mena-Berlin
Format 183 x 222 mm
Mjukband, ill. ca 224 sidor
Utk. oktober
ISBN 91 7130 080 5
Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker