Det franska köket: typiska recept och kulinariska intryck från alla regioner; Susi Piroué; 1996
Det franska köket: typiska recept och kulinariska intryck från alla regioner; Susi Piroué; 1996

Det franska köket: typiska recept och kulinariska intryck från alla regioner Upplaga 1

av Susi Piroué

5.0 (1)

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 1996
  • ISBN: 9789153417071
  • Sidor: 280 st
  • Förlag: Ica
  • Språk: Svenska

Om boken

1996 släpptes boken Det franska köket: typiska recept och kulinariska intryck från alla regioner skriven av Susi Piroué. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 280 sidor. Förlaget bakom boken är Ica.

Köp boken Det franska köket: typiska recept och kulinariska intryck från alla regioner på Studentapan och spara pengar.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Tillhör kategorierna

Referera till Det franska köket: typiska recept och kulinariska intryck från alla regioner (Upplaga 1)

Harvard

Piroué, S. (1996). Det franska köket: typiska recept och kulinariska intryck från alla regioner. 1:a uppl. Ica.

Oxford

Piroué, Susi, Det franska köket: typiska recept och kulinariska intryck från alla regioner, 1 uppl. (Ica, 1996).

APA

Piroué, S. (1996). Det franska köket: typiska recept och kulinariska intryck från alla regioner (1:a uppl.). Ica.

Vancouver

Piroué S. Det franska köket: typiska recept och kulinariska intryck från alla regioner. 1:a uppl. Ica; 1996.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.