Cookbook. Norrlands bar & grill; Johan Ahlstedt, Annica Triberg; 2000

Cookbook. Norrlands bar & grill

av Johan Ahlstedt, Annica Triberg
Det vi gör på Norrlands Bar & Grill är förgängligt. I samma sekund som du lämnar lokalen är vår prestation borta. Uppäten. Kvar är i bästa fall minnet av en god måltid. Vissa kolleger brukar kalla matlagning den mest förgängliga konstarten. Konst eller inte. Att göra en kokbok är i alla fall ett sätt för oss att få maten att bestå lite längre. Vi har valt att göra ett tidsdokument. Precis den här maten lagar vi just nu.
En generöst knubbig pocketbok med recept både på svenska och engelska. Bakom boken står kockarna på den populära Stockholmsrestaurangen Norrlands Bar & Grill, en modern bistro med gastronomisk tonvikt på svensk, italiensk och fransk mat. Rikt illustrerad med färgbilder.
Det vi gör på Norrlands Bar & Grill är förgängligt. I samma sekund som du lämnar lokalen är vår prestation borta. Uppäten. Kvar är i bästa fall minnet av en god måltid. Vissa kolleger brukar kalla matlagning den mest förgängliga konstarten. Konst eller inte. Att göra en kokbok är i alla fall ett sätt för oss att få maten att bestå lite längre. Vi har valt att göra ett tidsdokument. Precis den här maten lagar vi just nu.
En generöst knubbig pocketbok med recept både på svenska och engelska. Bakom boken står kockarna på den populära Stockholmsrestaurangen Norrlands Bar & Grill, en modern bistro med gastronomisk tonvikt på svensk, italiensk och fransk mat. Rikt illustrerad med färgbilder.
Utgiven: 2000
ISBN: 9789146181828
Förlag: Wahlström & Widstrand
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 370 st
Det vi gör på Norrlands Bar & Grill är förgängligt. I samma sekund som du lämnar lokalen är vår prestation borta. Uppäten. Kvar är i bästa fall minnet av en god måltid. Vissa kolleger brukar kalla matlagning den mest förgängliga konstarten. Konst eller inte. Att göra en kokbok är i alla fall ett sätt för oss att få maten att bestå lite längre. Vi har valt att göra ett tidsdokument. Precis den här maten lagar vi just nu.
En generöst knubbig pocketbok med recept både på svenska och engelska. Bakom boken står kockarna på den populära Stockholmsrestaurangen Norrlands Bar & Grill, en modern bistro med gastronomisk tonvikt på svensk, italiensk och fransk mat. Rikt illustrerad med färgbilder.
Det vi gör på Norrlands Bar & Grill är förgängligt. I samma sekund som du lämnar lokalen är vår prestation borta. Uppäten. Kvar är i bästa fall minnet av en god måltid. Vissa kolleger brukar kalla matlagning den mest förgängliga konstarten. Konst eller inte. Att göra en kokbok är i alla fall ett sätt för oss att få maten att bestå lite längre. Vi har valt att göra ett tidsdokument. Precis den här maten lagar vi just nu.
En generöst knubbig pocketbok med recept både på svenska och engelska. Bakom boken står kockarna på den populära Stockholmsrestaurangen Norrlands Bar & Grill, en modern bistro med gastronomisk tonvikt på svensk, italiensk och fransk mat. Rikt illustrerad med färgbilder.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)