Celiakiboken : om glutenintolerans; Claes Hallert, Lars Stenhammar, Susanne Grehn; 2005

Celiakiboken : om glutenintolerans Upplaga 1

av Claes Hallert, Lars Stenhammar, Susanne Grehn
Celiakiboken vänder sig i första hand till personer med celiaki (glutenintolerans) och deras närstående men också till andra som kommer i kontakt med celiaki. Innehållet är vetenskapligt granskat och kan användas vid utbildning och fortbildning av vårdpersonal på alla nivåer. Boken förmedlar tio unika nycklar till ett gott, glutenfritt liv med hög livskvalitet. Den tar upp olika typer av celiaki, hur gluten påverkar tarmen, olika symtom hos både vuxna och barn samt de senaste resultaten inom aktuell forskning. Ett stort utrymme ägnas åt själva behandlingen med mat utan gluten.
Celiakiboken vänder sig i första hand till personer med celiaki (glutenintolerans) och deras närstående men också till andra som kommer i kontakt med celiaki. Innehållet är vetenskapligt granskat och kan användas vid utbildning och fortbildning av vårdpersonal på alla nivåer. Boken förmedlar tio unika nycklar till ett gott, glutenfritt liv med hög livskvalitet. Den tar upp olika typer av celiaki, hur gluten påverkar tarmen, olika symtom hos både vuxna och barn samt de senaste resultaten inom aktuell forskning. Ett stort utrymme ägnas åt själva behandlingen med mat utan gluten.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2005
ISBN: 9789172054639
Förlag: Gothia Fortbildning AB
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 128 st
Celiakiboken vänder sig i första hand till personer med celiaki (glutenintolerans) och deras närstående men också till andra som kommer i kontakt med celiaki. Innehållet är vetenskapligt granskat och kan användas vid utbildning och fortbildning av vårdpersonal på alla nivåer. Boken förmedlar tio unika nycklar till ett gott, glutenfritt liv med hög livskvalitet. Den tar upp olika typer av celiaki, hur gluten påverkar tarmen, olika symtom hos både vuxna och barn samt de senaste resultaten inom aktuell forskning. Ett stort utrymme ägnas åt själva behandlingen med mat utan gluten.
Celiakiboken vänder sig i första hand till personer med celiaki (glutenintolerans) och deras närstående men också till andra som kommer i kontakt med celiaki. Innehållet är vetenskapligt granskat och kan användas vid utbildning och fortbildning av vårdpersonal på alla nivåer. Boken förmedlar tio unika nycklar till ett gott, glutenfritt liv med hög livskvalitet. Den tar upp olika typer av celiaki, hur gluten påverkar tarmen, olika symtom hos både vuxna och barn samt de senaste resultaten inom aktuell forskning. Ett stort utrymme ägnas åt själva behandlingen med mat utan gluten.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)