Baka utan gluten : matbröd, bullar och kakor; Elisabeth Ekstrand-Hemmingsson; 2010
Baka utan gluten : matbröd, bullar och kakor; Elisabeth Ekstrand-Hemmingsson; 2010

Baka utan gluten : matbröd, bullar och kakor Upplaga 1

av Elisabeth Ekstrand-Hemmingsson

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2010
  • ISBN: 9789153432708
  • Sidor: 128 st
  • Förlag: Ica Bokförlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Att baka utan gluten kräver speciella ingredienser, lite annorlunda teknik, mycket tålamod och fördjupad kunskap. I boken Baka utan gluten finns allt du behöver veta för ett lyckat resultat! I den här boken hittar du recept på allt från det vardagliga goda matbrödet, till festens alla kakor och tårtor. Allt är glutenfritt och en del även mjölkfritt. I boken finns massor av knep, tips och grundkunskaper som gör det lätt att överbrygga de hinder som finns när man bakar glutenfritt. Läsaren inspireras att: - testa nya degspad med frukt- och grönsaksjuice, yoghurt, havredryck eller kokosmjölk - förbättra fiberhalten i brödet med bl.a. havre, quinoa och rotsaker - baka på kontinentalt sätt med färska örter, soltorkade tomater, olivpasta, vitlök och fetaost - baka med kryddost och Västerbottensost samt att använda lingon, äpple, nötter, frön och torkad eller färsk frukt i brödet - baka bullar med nya läckra fyllningar, som t ex färdig nötmassa - göra maffiga söta bakverk med kakao och vit- eller mörk choklad - garnera och glasera tårtor på lite annorlunda sätt - använda nya ingredienser, redskap, formar och maskiner. Elisabeth Ekstrand Hemmingsson har tidigare skrivit flera kokböcker på Ica bokförlag, varav fem stycken speciellt för dem med celiaki.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Baka utan gluten : matbröd, bullar och kakor (2010)

I augusti 2010 släpptes boken Baka utan gluten : matbröd, bullar och kakor skriven av Elisabeth Ekstrand-Hemmingsson. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 128 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Ica Bokförlag.

Köp boken Baka utan gluten : matbröd, bullar och kakor på Studentapan och spara pengar.

Referera till Baka utan gluten : matbröd, bullar och kakor (Upplaga 1)

Harvard

Ekstrand-Hemmingsson, E. (2010). Baka utan gluten : matbröd, bullar och kakor. 1:a uppl. Ica Bokförlag.

Oxford

Ekstrand-Hemmingsson, Elisabeth, Baka utan gluten : matbröd, bullar och kakor, 1 uppl. (Ica Bokförlag, 2010).

APA

Ekstrand-Hemmingsson, E. (2010). Baka utan gluten : matbröd, bullar och kakor (1:a uppl.). Ica Bokförlag.

Vancouver

Ekstrand-Hemmingsson E. Baka utan gluten : matbröd, bullar och kakor. 1:a uppl. Ica Bokförlag; 2010.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.