Ayurvedisk vegetarisk kokbok; Cecilia Kjerrulf; 1999
Ayurvedisk vegetarisk kokbok; Cecilia Kjerrulf; 1999

Ayurvedisk vegetarisk kokbok Upplaga 1

av Cecilia Kjerrulf

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 1999
  • ISBN: 9789127352209
  • Sidor: 144 st
  • Förlag: Natur & Kultur
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Ayurvedisk mat ska vara njutbar, vacker och tillagad efter vars och ens individuella behov. Här ges en introduktion till den urgamla holistiska vishetsläran Ayur-Veda och en checklista som hjälper läsaren att fastställa sin egen speciella kropps- och personlighetstyp. Utifrån den väljer man sedan lämpliga rätter bland bokens många spännande och läckra recept. Cecilia Kjerrulf är väl förtrogen med den filosofi som är grunden för ayurvedisk matlagning. Hon har bl a lett kurser i ämnet och arbetar på Veda Lila hälsocenter i Stockholm. Introduktionen har skrivits av Peter Ljungsberg, sedan tio år tillbaka verksam som ayurvedisk hälsokonsult.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Ayurvedisk vegetarisk kokbok (1999)

I september 1999 släpptes boken Ayurvedisk vegetarisk kokbok skriven av Cecilia Kjerrulf. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 144 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Natur & Kultur som har sitt säte i Stockholm.

Köp boken Ayurvedisk vegetarisk kokbok på Studentapan och spara pengar.

Referera till Ayurvedisk vegetarisk kokbok (Upplaga 1)

Harvard

Kjerrulf, C. (1999). Ayurvedisk vegetarisk kokbok. 1:a uppl. Natur & Kultur.

Oxford

Kjerrulf, Cecilia, Ayurvedisk vegetarisk kokbok, 1 uppl. (Natur & Kultur, 1999).

APA

Kjerrulf, C. (1999). Ayurvedisk vegetarisk kokbok (1:a uppl.). Natur & Kultur.

Vancouver

Kjerrulf C. Ayurvedisk vegetarisk kokbok. 1:a uppl. Natur & Kultur; 1999.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.