Att inte tåla gluten; Svenska celiakiförbundet; 2012

Att inte tåla gluten Upplaga 2

av Svenska celiakiförbundet
Att inte tåla gluten vänder sig till den som nyligen fått sin celiakidiagnos eller som har någon i sin närhet som fått det. I skriften ges kortfattade fakta om sjukdomen och vad forskningen säger om celiaki samt det man bör veta för att äta rätt och må bra. Skriften innehåller också konkreta råd om förhållningssätt när man äter ute eller borta.

Personliga intervjuer ger olika synsätt på att leva glutenfritt och ett uppslag vänder sig till unga glutenintoleranta. Användbara tips för matlagning och bakning och rikligt med recept är samlade i slutet.

För textinnehållet står Svenska Celiakiförbundet.

I samma serie finns skriften Att inte tåla laktos, mjölkprotein och sojaprotein.
Att inte tåla gluten vänder sig till den som nyligen fått sin celiakidiagnos eller som har någon i sin närhet som fått det. I skriften ges kortfattade fakta om sjukdomen och vad forskningen säger om celiaki samt det man bör veta för att äta rätt och må bra. Skriften innehåller också konkreta råd om förhållningssätt när man äter ute eller borta.

Personliga intervjuer ger olika synsätt på att leva glutenfritt och ett uppslag vänder sig till unga glutenintoleranta. Användbara tips för matlagning och bakning och rikligt med recept är samlade i slutet.

För textinnehållet står Svenska Celiakiförbundet.

I samma serie finns skriften Att inte tåla laktos, mjölkprotein och sojaprotein.
Upplaga: 2a upplagan
Utgiven: 2012
ISBN: 9789172058620
Förlag: Gothia Fortbildning
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 40 st
Att inte tåla gluten vänder sig till den som nyligen fått sin celiakidiagnos eller som har någon i sin närhet som fått det. I skriften ges kortfattade fakta om sjukdomen och vad forskningen säger om celiaki samt det man bör veta för att äta rätt och må bra. Skriften innehåller också konkreta råd om förhållningssätt när man äter ute eller borta.

Personliga intervjuer ger olika synsätt på att leva glutenfritt och ett uppslag vänder sig till unga glutenintoleranta. Användbara tips för matlagning och bakning och rikligt med recept är samlade i slutet.

För textinnehållet står Svenska Celiakiförbundet.

I samma serie finns skriften Att inte tåla laktos, mjölkprotein och sojaprotein.
Att inte tåla gluten vänder sig till den som nyligen fått sin celiakidiagnos eller som har någon i sin närhet som fått det. I skriften ges kortfattade fakta om sjukdomen och vad forskningen säger om celiaki samt det man bör veta för att äta rätt och må bra. Skriften innehåller också konkreta råd om förhållningssätt när man äter ute eller borta.

Personliga intervjuer ger olika synsätt på att leva glutenfritt och ett uppslag vänder sig till unga glutenintoleranta. Användbara tips för matlagning och bakning och rikligt med recept är samlade i slutet.

För textinnehållet står Svenska Celiakiförbundet.

I samma serie finns skriften Att inte tåla laktos, mjölkprotein och sojaprotein.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)