Äta vid havet : mat, människor och råvaror från Bohuslän; Jonas Svensson, Reine Patriksson, Anna Henning Moberg; 2015
Äta vid havet : mat, människor och råvaror från Bohuslän; Jonas Svensson, Reine Patriksson, Anna Henning Moberg; 2015

Äta vid havet : mat, människor och råvaror från Bohuslän Upplaga 1

av Jonas Svensson, Reine Patriksson, Anna Henning Moberg

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2015
  • ISBN: 9789163785801
  • Sidor: 167 st
  • Förlag: Skärgårdskrogen i Fiskebäckskil AB
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

En bok som beskriver fiskarnas och skaldjurens väg från havet till tallriken. Här skildras människorna som har sin arbetsplats på havet, Bohusläns fantastiska råvaror samt recept som du kan göra hemma. Du får också följa med bakom kulisserna på de välbesökta krogarna. Sist men inte minst får du lära känna Allert och Gerd Karlsson, fiskaren och hans hustru som efter 70 år av gemenskap och slit bjuder på sina bästa tips i köket samt råd om hur du får kärleken att hålla.

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Äta vid havet : mat, människor och råvaror från Bohuslän (2015)

I juli 2015 släpptes boken Äta vid havet : mat, människor och råvaror från Bohuslän skriven av Jonas Svensson, Reine Patriksson, Anna Henning Moberg. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 167 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Skärgårdskrogen i Fiskebäckskil AB.

Köp boken Äta vid havet : mat, människor och råvaror från Bohuslän på Studentapan och spara pengar.

Referera till Äta vid havet : mat, människor och råvaror från Bohuslän (Upplaga 1)

Harvard

Svensson, J., Patriksson, R. & Moberg, A. H. (2015). Äta vid havet : mat, människor och råvaror från Bohuslän. 1:a uppl. Skärgårdskrogen i Fiskebäckskil AB.

Oxford

Svensson, Jonas, Patriksson, Reine & Moberg, Anna Henning, Äta vid havet : mat, människor och råvaror från Bohuslän, 1 uppl. (Skärgårdskrogen i Fiskebäckskil AB, 2015).

APA

Svensson, J., Patriksson, R., & Moberg, A. H. (2015). Äta vid havet : mat, människor och råvaror från Bohuslän (1:a uppl.). Skärgårdskrogen i Fiskebäckskil AB.

Vancouver

Svensson J, Patriksson R, Moberg AH. Äta vid havet : mat, människor och råvaror från Bohuslän. 1:a uppl. Skärgårdskrogen i Fiskebäckskil AB; 2015.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.