Äta vid havet : mat, människor och råvaror från Bohuslän Upplaga 1
En bok som beskriver fiskarnas och skaldjurens väg från havet till tallriken. Här skildras människorna som har sin arbetsplats på havet, Bohusläns fantastiska råvaror samt recept som du kan göra hemma. Du får också följa med bakom kulisserna på de välbesökta krogarna.
Sist men inte minst får du lära känna Allert och Gerd Karlsson, fiskaren och hans hustru som efter 70 år av gemenskap och slit bjuder på sina bästa tips i köket samt råd om hur du får kärleken att hålla.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2015
ISBN: 9789163785801
Förlag: Skärgårdskrogen i Fiskebäckskil AB
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 167 st
En bok som beskriver fiskarnas och skaldjurens väg från havet till tallriken. Här skildras människorna som har sin arbetsplats på havet, Bohusläns fantastiska råvaror samt recept som du kan göra hemma. Du får också följa med bakom kulisserna på de välbesökta krogarna.
Sist men inte minst får du lära känna Allert och Gerd Karlsson, fiskaren och hans hustru som efter 70 år av gemenskap och slit bjuder på sina bästa tips i köket samt råd om hur du får kärleken att hålla.
Varje vecka tillkommer tusentals nya säljare. Bevaka boken så får du meddelande när den finns tillgänglig igen.