Äta ute : Arkitekturen och maten; Dan Hallemar; 2019
endast ny

Äta ute : Arkitekturen och maten Upplaga 1

av Dan Hallemar
Att äta ute handlar inte bara om maten vi äter utan också om rummen vi träder in i och stolarna vi sitter på. Den här boken öppnar dörren till 25 av de restauranger i Sverige, från Malmö i syd till Hemavan i norr, med den bästa och mest intressanta arkitekturen. Från enklare lunchställen till finkrogar.

De restauranger som presenteras är utvalda av Arkitektur Förlags arkitekturkritiker, och har gemensamt att interiörerna kan leva genom generationer, en utmaning i en bransch så snabb som restaurangbranschen. I material, i tilltal och i arkitektur är de beständiga och tåliga men samtidigt förmodligen och kanske förhoppningsvis tecken och representanter för sin tid.

Dessutom presenteras åtta klassiker från de senaste hundra åren och ett antal legendariska restaurangstolar. Samt en nyskriven krönika av Elin Peters och en av JoLo om den där alldeles speciella känslan av att lämna hemmet och äta ute.
Att äta ute handlar inte bara om maten vi äter utan också om rummen vi träder in i och stolarna vi sitter på. Den här boken öppnar dörren till 25 av de restauranger i Sverige, från Malmö i syd till Hemavan i norr, med den bästa och mest intressanta arkitekturen. Från enklare lunchställen till finkrogar.

De restauranger som presenteras är utvalda av Arkitektur Förlags arkitekturkritiker, och har gemensamt att interiörerna kan leva genom generationer, en utmaning i en bransch så snabb som restaurangbranschen. I material, i tilltal och i arkitektur är de beständiga och tåliga men samtidigt förmodligen och kanske förhoppningsvis tecken och representanter för sin tid.

Dessutom presenteras åtta klassiker från de senaste hundra åren och ett antal legendariska restaurangstolar. Samt en nyskriven krönika av Elin Peters och en av JoLo om den där alldeles speciella känslan av att lämna hemmet och äta ute.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2019
ISBN: 9789198385595
Förlag: Arkitektur Förlag
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 194 st
Att äta ute handlar inte bara om maten vi äter utan också om rummen vi träder in i och stolarna vi sitter på. Den här boken öppnar dörren till 25 av de restauranger i Sverige, från Malmö i syd till Hemavan i norr, med den bästa och mest intressanta arkitekturen. Från enklare lunchställen till finkrogar.

De restauranger som presenteras är utvalda av Arkitektur Förlags arkitekturkritiker, och har gemensamt att interiörerna kan leva genom generationer, en utmaning i en bransch så snabb som restaurangbranschen. I material, i tilltal och i arkitektur är de beständiga och tåliga men samtidigt förmodligen och kanske förhoppningsvis tecken och representanter för sin tid.

Dessutom presenteras åtta klassiker från de senaste hundra åren och ett antal legendariska restaurangstolar. Samt en nyskriven krönika av Elin Peters och en av JoLo om den där alldeles speciella känslan av att lämna hemmet och äta ute.
Att äta ute handlar inte bara om maten vi äter utan också om rummen vi träder in i och stolarna vi sitter på. Den här boken öppnar dörren till 25 av de restauranger i Sverige, från Malmö i syd till Hemavan i norr, med den bästa och mest intressanta arkitekturen. Från enklare lunchställen till finkrogar.

De restauranger som presenteras är utvalda av Arkitektur Förlags arkitekturkritiker, och har gemensamt att interiörerna kan leva genom generationer, en utmaning i en bransch så snabb som restaurangbranschen. I material, i tilltal och i arkitektur är de beständiga och tåliga men samtidigt förmodligen och kanske förhoppningsvis tecken och representanter för sin tid.

Dessutom presenteras åtta klassiker från de senaste hundra åren och ett antal legendariska restaurangstolar. Samt en nyskriven krönika av Elin Peters och en av JoLo om den där alldeles speciella känslan av att lämna hemmet och äta ute.
Ny bok
288 kr303 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)
Ny bok
288 kr303 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)