Allt om näringslära; Martin Brunnberg; 2010
5 säljare

Allt om näringslära Upplaga 1

av Martin Brunnberg
Näringslära när den är som bäst! Allt om näringslära vänder sig till alla som vill lära sig mer om det spännande ämnet näringslära: till dig som vill veta hur maten du äter påverkar och fungerar i din kropp och till dig som vill kunna hjälpa både dig själv och andra till en bättre kosthållning. Här förklaras utförligt hur vi är uppbyggda, hur matsmältningen går till, vad energi är och hur näringsämnen som protein, fetter och kolhydrater används av kroppen. Dessutom finns kapitel med allt ifrån hur mycket av de olika vitaminerna vi behöver och hur den mat vi äter kan påverka olika sjukdomar till dagens trenddieter. Allt skrivet på ett intressant och informativt sätt. Boken kan användas som ett uppslagsverk men även läsas från pärm till pärm. Den passar för den intresserade hemma i soffhörnet men kan också fungera som kurslitteratur i näringslära. Martin Brunnberg är näringsfysiolog med lång erfarenhet av personlig rådgivning, utbildningar och föreläsningar inom ämnet näringslära. Han är verksamhetschef för Paulúns näringscenter, men figurerar också ofta i press och på radio som näringsexpert. Han har tidigare skrivit boken För hjärtats skull och är även medförfattare i Fitnessförlagets antologi Modern näringslära. Författare: Martin Brunnberg ISBN: 9789197916226
Näringslära när den är som bäst! Allt om näringslära vänder sig till alla som vill lära sig mer om det spännande ämnet näringslära: till dig som vill veta hur maten du äter påverkar och fungerar i din kropp och till dig som vill kunna hjälpa både dig själv och andra till en bättre kosthållning. Här förklaras utförligt hur vi är uppbyggda, hur matsmältningen går till, vad energi är och hur näringsämnen som protein, fetter och kolhydrater används av kroppen. Dessutom finns kapitel med allt ifrån hur mycket av de olika vitaminerna vi behöver och hur den mat vi äter kan påverka olika sjukdomar till dagens trenddieter. Allt skrivet på ett intressant och informativt sätt. Boken kan användas som ett uppslagsverk men även läsas från pärm till pärm. Den passar för den intresserade hemma i soffhörnet men kan också fungera som kurslitteratur i näringslära. Martin Brunnberg är näringsfysiolog med lång erfarenhet av personlig rådgivning, utbildningar och föreläsningar inom ämnet näringslära. Han är verksamhetschef för Paulúns näringscenter, men figurerar också ofta i press och på radio som näringsexpert. Han har tidigare skrivit boken För hjärtats skull och är även medförfattare i Fitnessförlagets antologi Modern näringslära. Författare: Martin Brunnberg ISBN: 9789197916226
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2010
ISBN: 9789197916226
Förlag: ICVE Production
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 144 st
Näringslära när den är som bäst! Allt om näringslära vänder sig till alla som vill lära sig mer om det spännande ämnet näringslära: till dig som vill veta hur maten du äter påverkar och fungerar i din kropp och till dig som vill kunna hjälpa både dig själv och andra till en bättre kosthållning. Här förklaras utförligt hur vi är uppbyggda, hur matsmältningen går till, vad energi är och hur näringsämnen som protein, fetter och kolhydrater används av kroppen. Dessutom finns kapitel med allt ifrån hur mycket av de olika vitaminerna vi behöver och hur den mat vi äter kan påverka olika sjukdomar till dagens trenddieter. Allt skrivet på ett intressant och informativt sätt. Boken kan användas som ett uppslagsverk men även läsas från pärm till pärm. Den passar för den intresserade hemma i soffhörnet men kan också fungera som kurslitteratur i näringslära. Martin Brunnberg är näringsfysiolog med lång erfarenhet av personlig rådgivning, utbildningar och föreläsningar inom ämnet näringslära. Han är verksamhetschef för Paulúns näringscenter, men figurerar också ofta i press och på radio som näringsexpert. Han har tidigare skrivit boken För hjärtats skull och är även medförfattare i Fitnessförlagets antologi Modern näringslära. Författare: Martin Brunnberg ISBN: 9789197916226
Näringslära när den är som bäst! Allt om näringslära vänder sig till alla som vill lära sig mer om det spännande ämnet näringslära: till dig som vill veta hur maten du äter påverkar och fungerar i din kropp och till dig som vill kunna hjälpa både dig själv och andra till en bättre kosthållning. Här förklaras utförligt hur vi är uppbyggda, hur matsmältningen går till, vad energi är och hur näringsämnen som protein, fetter och kolhydrater används av kroppen. Dessutom finns kapitel med allt ifrån hur mycket av de olika vitaminerna vi behöver och hur den mat vi äter kan påverka olika sjukdomar till dagens trenddieter. Allt skrivet på ett intressant och informativt sätt. Boken kan användas som ett uppslagsverk men även läsas från pärm till pärm. Den passar för den intresserade hemma i soffhörnet men kan också fungera som kurslitteratur i näringslära. Martin Brunnberg är näringsfysiolog med lång erfarenhet av personlig rådgivning, utbildningar och föreläsningar inom ämnet näringslära. Han är verksamhetschef för Paulúns näringscenter, men figurerar också ofta i press och på radio som näringsexpert. Han har tidigare skrivit boken För hjärtats skull och är även medförfattare i Fitnessförlagets antologi Modern näringslära. Författare: Martin Brunnberg ISBN: 9789197916226
Begagnad bok
109 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar
Köpskydd med Studentapan
Varje köp täcks av Studentapans köpskydd som säkerställer att boken kommer fram, att du får rätt bok och att skicket stämmer överens med beskrivning.
109 kr
Fri frakt & skickas inom 1-3 vardagar