Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock; Günter Beer, Patrik Jaros, Berhard von Richthofen, Jörg Zipprick; 2013
Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock; Günter Beer, Patrik Jaros, Berhard von Richthofen, Jörg Zipprick; 2013

Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock Upplaga 1

av Günter Beer, Patrik Jaros, Berhard von Richthofen, Jörg Zipprick

  • Upplaga: 1a upplagan
  • Utgiven: 2013
  • ISBN: 9789187161582
  • Sidor: 768 st
  • Förlag: Tukan Förlag
  • Format: Inbunden
  • Språk: Svenska

Om boken

Allt om matlagning: från nybörjare till mästerkock - En bibel i köket om konsten att laga mat. Oavsett vilken typ av kock du är, är det slutresultatet som räknas. Den här kokboken erbjuder något passande för alla! Allt om matlagning tar dig genom allt som är värt att veta om matlagning, från förberedande av ingredienser till sammansättningen av en hel måltid. Innehåller tydliga steg för steg-instruktioner för varje recept. Patrik Jaros, en gång vald till Guide Michelin´s yngsta stjärnkock, är författare och stylist till ett antal framgångsrika kokböcker. Günter Beer har genom åren fotograferat åtskilliga ämnen men har sedan 1994 fokuserat på kokböcker. Format: 200x768mm

Åtkomstkoder och digitalt tilläggsmaterial garanteras inte med begagnade böcker

Mer om Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock (2013)

I oktober 2013 släpptes boken Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock skriven av Günter Beer, Patrik Jaros, Berhard von Richthofen, Jörg Zipprick. Det är den 1a upplagan av kursboken. Den är skriven på svenska och består av 768 sidor djupgående information om mat och dryck. Förlaget bakom boken är Tukan Förlag.

Köp boken Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock på Studentapan och spara pengar.

Referera till Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock (Upplaga 1)

Harvard

Beer, G., Jaros, P., Richthofen, B. von & Zipprick, J. (2013). Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock. 1:a uppl. Tukan Förlag.

Oxford

Beer, Günter, Jaros, Patrik, Richthofen, Berhard von & Zipprick, Jörg, Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock, 1 uppl. (Tukan Förlag, 2013).

APA

Beer, G., Jaros, P., Richthofen, B. von, & Zipprick, J. (2013). Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock (1:a uppl.). Tukan Förlag.

Vancouver

Beer G, Jaros P, Richthofen B von, Zipprick J. Allt om matlagning : från nybörjare till mästerkock. 1:a uppl. Tukan Förlag; 2013.

Tillfälligt slut

Bevaka boken och få meddelande när den är tillgänglig igen.