Ägg : recept & teknik; Tove Nilsson; 2018
endast ny

Ägg : recept & teknik Upplaga 1

av Tove Nilsson
Nu som mjukbandsutgåva!

Ägg spelar en betydande roll i många av de godaste rätterna som fnns – till exempel egg noodles, shakshuka, huevos rancheros, Pelle Janzon, solöga, tortilla och Scotch egg. Rätter som dessa gör att du kan äta ägg till varje måltid.

Med hjälp av boken lär du dig rätt teknik för att lyckas med allt från perfekt kokt ägg med krämig gula och pocherat ägg, till 63-gradigt ägg och japansk omelett.

Tove Nilsson är kock och matskribent. Hon anlitas regelbundet av Sveriges ledande mattidningar, medverkari TV4:s Nyhetsmorgon och hörs återkommande i radio. 3 350 ägg gick åt när Tove lagade sig igenom rätterna i boken.
Nu som mjukbandsutgåva!

Ägg spelar en betydande roll i många av de godaste rätterna som fnns – till exempel egg noodles, shakshuka, huevos rancheros, Pelle Janzon, solöga, tortilla och Scotch egg. Rätter som dessa gör att du kan äta ägg till varje måltid.

Med hjälp av boken lär du dig rätt teknik för att lyckas med allt från perfekt kokt ägg med krämig gula och pocherat ägg, till 63-gradigt ägg och japansk omelett.

Tove Nilsson är kock och matskribent. Hon anlitas regelbundet av Sveriges ledande mattidningar, medverkari TV4:s Nyhetsmorgon och hörs återkommande i radio. 3 350 ägg gick åt när Tove lagade sig igenom rätterna i boken.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2018
ISBN: 9789127155275
Förlag: Natur & Kultur Allmänlitteratur
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 192 st
Nu som mjukbandsutgåva!

Ägg spelar en betydande roll i många av de godaste rätterna som fnns – till exempel egg noodles, shakshuka, huevos rancheros, Pelle Janzon, solöga, tortilla och Scotch egg. Rätter som dessa gör att du kan äta ägg till varje måltid.

Med hjälp av boken lär du dig rätt teknik för att lyckas med allt från perfekt kokt ägg med krämig gula och pocherat ägg, till 63-gradigt ägg och japansk omelett.

Tove Nilsson är kock och matskribent. Hon anlitas regelbundet av Sveriges ledande mattidningar, medverkari TV4:s Nyhetsmorgon och hörs återkommande i radio. 3 350 ägg gick åt när Tove lagade sig igenom rätterna i boken.
Nu som mjukbandsutgåva!

Ägg spelar en betydande roll i många av de godaste rätterna som fnns – till exempel egg noodles, shakshuka, huevos rancheros, Pelle Janzon, solöga, tortilla och Scotch egg. Rätter som dessa gör att du kan äta ägg till varje måltid.

Med hjälp av boken lär du dig rätt teknik för att lyckas med allt från perfekt kokt ägg med krämig gula och pocherat ägg, till 63-gradigt ägg och japansk omelett.

Tove Nilsson är kock och matskribent. Hon anlitas regelbundet av Sveriges ledande mattidningar, medverkari TV4:s Nyhetsmorgon och hörs återkommande i radio. 3 350 ägg gick åt när Tove lagade sig igenom rätterna i boken.
Ny bok
220 kr231 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)
Ny bok
220 kr231 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Begagnad bok (0 st)