Rökning av kött och fisk : hobbyrökning och teknisk rökning; Bengt-Arne Schatz; 2004

Rökning av kött och fisk : hobbyrökning och teknisk rökning Upplaga 5

av Bengt-Arne Schatz
Ständigt efterfrågad kommer nu den femte reviderade utgåvan av Bengt-Arne Schatz populära handbok i hur man röker fisk och kött!   Rökt mat är en exklusiv smakupplevelse, men för att resultatet ska bli lyckat måste man göra rätt och ha en effektiv rökugn.   Bengt-Arne Schatz är f d överingenjör på Felix och har stor erfarenhet inom området. Här ger han noggranna instruktioner om allt från inköp av material till rökugnsbyggandet till hur man utför varm- och kallrökning.   Boken beskriver också olika rökta matvaror och ger en rad recept på rökt mat.
Ständigt efterfrågad kommer nu den femte reviderade utgåvan av Bengt-Arne Schatz populära handbok i hur man röker fisk och kött!   Rökt mat är en exklusiv smakupplevelse, men för att resultatet ska bli lyckat måste man göra rätt och ha en effektiv rökugn.   Bengt-Arne Schatz är f d överingenjör på Felix och har stor erfarenhet inom området. Här ger han noggranna instruktioner om allt från inköp av material till rökugnsbyggandet till hur man utför varm- och kallrökning.   Boken beskriver också olika rökta matvaror och ger en rad recept på rökt mat.
Upplaga: 5e upplagan
Utgiven: 2004
ISBN: 9789146203452
Förlag: Wahlström & Widstrand
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 107 st
Ständigt efterfrågad kommer nu den femte reviderade utgåvan av Bengt-Arne Schatz populära handbok i hur man röker fisk och kött!   Rökt mat är en exklusiv smakupplevelse, men för att resultatet ska bli lyckat måste man göra rätt och ha en effektiv rökugn.   Bengt-Arne Schatz är f d överingenjör på Felix och har stor erfarenhet inom området. Här ger han noggranna instruktioner om allt från inköp av material till rökugnsbyggandet till hur man utför varm- och kallrökning.   Boken beskriver också olika rökta matvaror och ger en rad recept på rökt mat.
Ständigt efterfrågad kommer nu den femte reviderade utgåvan av Bengt-Arne Schatz populära handbok i hur man röker fisk och kött!   Rökt mat är en exklusiv smakupplevelse, men för att resultatet ska bli lyckat måste man göra rätt och ha en effektiv rökugn.   Bengt-Arne Schatz är f d överingenjör på Felix och har stor erfarenhet inom området. Här ger han noggranna instruktioner om allt från inköp av material till rökugnsbyggandet till hur man utför varm- och kallrökning.   Boken beskriver också olika rökta matvaror och ger en rad recept på rökt mat.
Begagnad bok (0 st)
Begagnad bok (0 st)