endast ny
Middag hela veckan : Linas mat Upplaga 1
"Vad ska vi äta idag?" är en fråga som ständigt återkommer i de flesta familjer. Middagsplanering, storhandling och slutligen matlagning slukar en stor del av vår tid och tar mycket kraft och energi i vardagen. Med den vetskapen i bakhuvudet startade Carolina "Lina" Gebäck, tillsammans med sin bror Niklas, Linas Matkasse 2008. Ambitionen var tydlig - att ge stressade småbarnsfamiljer en skönare vardag. Idag, tio år senare, har en halv miljon svenskar hunnit prova hennes matkassar och företaget utvecklar ständigt nya innovationer inom området middagslösningar.
För Lina, som är dietist i grunden, är god mat viktigt oavsett om det är vardag eller helg. Hennes matfilosofi är enkel - om det mesta man äter är sunt och balanserat, så finns det utan tvekan utrymme för mat som inte kvalar in som den mest hälsosamma också. Med sin kokbok vill hon fortsätta att smyga in bra matvanor runt om i Sverige och inspirera fler människor till att äta bättre och godare sju dagar i veckan. Hon ger även tips på hur du spar tid när det är som mest ont om den och hur man lagar mat från grunden på ett enkelt sätt. Kort och gott bjuder Lina på en skön middagsvariation av sina favoritrecept - allt medan familjelivet pågår för fullt.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2018
ISBN: 9789113089508
Förlag: Norstedts
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 154 st
"Vad ska vi äta idag?" är en fråga som ständigt återkommer i de flesta familjer. Middagsplanering, storhandling och slutligen matlagning slukar en stor del av vår tid och tar mycket kraft och energi i vardagen. Med den vetskapen i bakhuvudet startade Carolina "Lina" Gebäck, tillsammans med sin bror Niklas, Linas Matkasse 2008. Ambitionen var tydlig - att ge stressade småbarnsfamiljer en skönare vardag. Idag, tio år senare, har en halv miljon svenskar hunnit prova hennes matkassar och företaget utvecklar ständigt nya innovationer inom området middagslösningar.
För Lina, som är dietist i grunden, är god mat viktigt oavsett om det är vardag eller helg. Hennes matfilosofi är enkel - om det mesta man äter är sunt och balanserat, så finns det utan tvekan utrymme för mat som inte kvalar in som den mest hälsosamma också. Med sin kokbok vill hon fortsätta att smyga in bra matvanor runt om i Sverige och inspirera fler människor till att äta bättre och godare sju dagar i veckan. Hon ger även tips på hur du spar tid när det är som mest ont om den och hur man lagar mat från grunden på ett enkelt sätt. Kort och gott bjuder Lina på en skön middagsvariation av sina favoritrecept - allt medan familjelivet pågår för fullt.
237 kr249 kr
5% studentrabatt med Studentapan
Varje vecka tillkommer tusentals nya säljare. Bevaka boken så får du meddelande när den finns tillgänglig igen.