Må bra med glutenintolerans : fakta, råd, recept Upplaga 1
Må bra med glutenintolerans är för dig som inte tål gluten, oavsett om du varit glutenintolerant under en lång tid eller om du nyligen fått diagnosen celiaki.
Skriften är författad av docent Claes Hallert som är en av Sveriges mest namnkunniga läkare inom området. Claes ger en pedagogisk förklaring av sjukdomen, orsak, symtom och behandling samt aktuell forskning.
Aukt socionom Annette Sverker, verksam på Nordiska folkhälsohögskolan i Göteborg, ger tips och råd hur du kan hantera vardagen som glutenintolerant, när du ska handla glutenfritt, äta på restaurang, fika på arbetet, äta middag hos vänner eller åka på utlandssemester.
Dietisten Karin Fridell berättar vad man kan äta och vad man måste undvika som glutenintolerant. Karin redogör även för de nya EU-reglerna kring livsmedelsmärkning, ger baktips och en rad nya glutenfria recept.
Skriften är rikligt illustrerad med inspirerande foton. Den är faktagranskad av leg. dietist Carina Lunneryd, Lunds universitetssjukhus, Iréne Jonson, Svenska celiakiförbundet och leg. läkare Ann Österman som själv är glutenintolerant.
Upplaga: 1a upplagan
Utgiven: 2009
ISBN: 9789185839070
Förlag: Profakta förlag
Format: Häftad
Språk: Svenska
Sidor: 38 st
Må bra med glutenintolerans är för dig som inte tål gluten, oavsett om du varit glutenintolerant under en lång tid eller om du nyligen fått diagnosen celiaki.
Skriften är författad av docent Claes Hallert som är en av Sveriges mest namnkunniga läkare inom området. Claes ger en pedagogisk förklaring av sjukdomen, orsak, symtom och behandling samt aktuell forskning.
Aukt socionom Annette Sverker, verksam på Nordiska folkhälsohögskolan i Göteborg, ger tips och råd hur du kan hantera vardagen som glutenintolerant, när du ska handla glutenfritt, äta på restaurang, fika på arbetet, äta middag hos vänner eller åka på utlandssemester.
Dietisten Karin Fridell berättar vad man kan äta och vad man måste undvika som glutenintolerant. Karin redogör även för de nya EU-reglerna kring livsmedelsmärkning, ger baktips och en rad nya glutenfria recept.
Skriften är rikligt illustrerad med inspirerande foton. Den är faktagranskad av leg. dietist Carina Lunneryd, Lunds universitetssjukhus, Iréne Jonson, Svenska celiakiförbundet och leg. läkare Ann Österman som själv är glutenintolerant.
Varje vecka tillkommer tusentals nya säljare. Bevaka boken så får du meddelande när den finns tillgänglig igen.