Ingredienslexikon Upplaga 3
Ingredienslexikon för: gluten- och laktosintoleranta, mjölkprotein- och sojaproteinallergiker. Innehåller bland annat: Ingredienslexikon med över 1 300 ord Födoämnen översatta till 11 olika språk Märkningsregler Ingrediensmärkning inom EU. Tidigare upplagor av Ingredienslexikon bör bytas ut p.g.a nya regler inom livsmedelslagstiftningen.
Upplaga: 3e upplagan
Utgiven: 2005
ISBN: 9789172054776
Förlag: Gothia
Format: Inbunden
Språk: Svenska
Sidor: 120 st
Ingredienslexikon för: gluten- och laktosintoleranta, mjölkprotein- och sojaproteinallergiker. Innehåller bland annat: Ingredienslexikon med över 1 300 ord Födoämnen översatta till 11 olika språk Märkningsregler Ingrediensmärkning inom EU. Tidigare upplagor av Ingredienslexikon bör bytas ut p.g.a nya regler inom livsmedelslagstiftningen.
Varje vecka tillkommer tusentals nya säljare. Bevaka boken så får du meddelande när den finns tillgänglig igen.